Ege Burada herkes için yer var

Burada herkes için yer var

17.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir Bostanlı’da hizmet veren C’mon People, şehrin gürültüsünü ve stresini geride bırakıp usta şef ve baristaların ellerinden çıkan enfes lezzetleri tatmak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Burada herkes için yer var

İzmir Bostanlı’da hizmet veren C’mon People, şehrin gürültüsünü ve stresini geride bırakıp usta şef ve baristaların ellerinden çıkan enfes lezzetleri tatmak isteyenlerin yeni adresi oldu. Genç girişimciler Murat ve Serhat Esen kardeşler, C’mon People markasının hikayesini şöyle anlattı:

Haberin Devamı

Herkese hitap ediyor

“C’mon People’ı, mimarisi, dekorasyonu, menüleri ve sunumuyla 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Şık olduğu kadar, konfordan ve rahatlıktan da ödün vermeyen ferah ve huzurlu bir atmosferde, misafirlerimizin günün her saati keyifle vakit geçirebilecekleri bir mekân tasarladık. Hizmet felsefemizi misafirleri enfes tatlarla şımartmak, lezzet ve huzur müdavimliği yaratmak üzerine kurduk. Çünkü huzurun, keyfin ve mutluluğun insanları hayata ve birbirlerine bağladığını biliyoruz. Tüm İzmirli dostlarımızı C’mon People lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyoruz. Çünkü burada herkese yer var.”

Keyifli bir gün

C’mon People’da gün, Türkiye’nin en lezzetli ürünlerinin buluştuğu muhteşem kahvaltı seçenekleriyle başlıyor. Dünyanın en kaliteli kahve çekirdekleriyle demlenen kahveler sabahtan akşama müşterilerin keyiflerine eşlik ediyor. Rahat atmosferiyle öğle molaları ve akşam yemeklerine enfes nargile çeşitleri ve çeşit çeşit içecek eşlik ediyor.