Ege Burak Oğuz, aday adaylığını açıkladı

Burak Oğuz, aday adaylığını açıkladı

02.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Burak Oğuz, CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Burak Oğuz, aday adaylığını açıkladı

CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus’un yanı sıra Oğuz’un eşi ve kızının da katıldığı toplantıda Oğuz, “CHP’ye ve İzmir’e yakışır demokratik bir mücadele için çıktığım bu yolda beni destekleyen insanların olması gurur verici. Bugün hayatımın kilometre taşlarından birisidir.” dedi. İlçe Başkanı Aytekin Tunus, Burak Oğuz’a başarılar diledi.

Emekli astsubaylar Demirsoy’la buluştu
Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesi’ni (TEMAD) ziyaret eden CHP 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yüksel Demirsoy, “Sivil Toplum Kuruluşları siyasetin altyapısı olmalı” dedi. Sivil toplum kuruluşlarının fikirlerine önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Demirsoy, “STK, ekmek gibi, su gibi, hava gibi önemli ve gereklidir” dedi. Demirsoy, 800 üyesi olan dernekten bir üyenin, Meclis’te bulunması gerektiğine işaret etti.

Cıstır, milletvekilliği adaylığına soyundu
İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır, CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Cıstır, “Siyasetçiler bugüne kadar bize tek gözle baktı. Sadece seçen olduk, seçilerek dezavantajlı durumumuzu avantaja çevirmek istiyorum” diye konuştu. Sadece Romanlar’ın değil tüm alt gelir gruplarının temsilcisi olmaya çalışacağını dile getiren Cıstır, kaynaştıran bir üslupla hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.