Ege Bütün mahallelere modern pazaryeri

Bütün mahallelere modern pazaryeri

12.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Bütün mahallelere modern pazaryeri

Bayraklı CHP Belediye Başkan adayı Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açtı, Postacılar ve Onur mahallelerinde seçim bürolarının açılış kurdelelerini kesti. Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen Sandal, “Bayraklı’nın temel sorunlarıyla ilgili dersimizi yıllardır çalışıyoruz. Bayraklı’yı önümüzdeki süreçte sadece Türkiye değil, dünya çapında marka kent haline getirme hedefimiz var” dedi.

Haberin Devamı

‘Gölgeden kurtaracağız’

Bayraklı’yı, Bornova’nın, Karşıyaka’nın ve Konak’ın gölgesinden çıkaracağımızın müjdesini şimdiden veriyorum” diyen Sandal, şöyle konuştu:

Çok önemli projelerle yola çıktık. Demiryolunu yerin altına alacağız, Bornova ve Laka derelerimizi Eskişehir’deki Porsuk Çayı gibi yapacağız. Smyrna Meydanı’nı yenileyip kente bir meydan kazandıracağız ve antik kenti turizmin hizmetine sunacağız. Göçle kurulan mahallerimizde yaşanan derdi tasayı da iyi biliyoruz. O nedenle bu bölgelerimizde kentsel dönüşümle ilgili meseleyi ivedilikle ele alacağız” diye konuştu.

Özkanlar Pazaryeri meselesini de sadece üç günde çözdüklerini sözlerine ekleyen Sandal, yeni pazaryerinin görüntülerini vatandaşla paylaştı, “Sırf pazaryeri değil, yeraltı otoparkı, kreşi, işsizle mücadele merkezi, konferans salonuyla bir kompleks yapacağız. Bütün mahallerimize bu pazaryerinin aynından yapacağız” dedi.