Ege Büyükşehir’den 739 bin liralık saha

Büyükşehir’den 739 bin liralık saha

28.09.2017 - 05:02 | Son Güncellenme:

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca, Menteşe, Dalaman ve Yatağan’da 11 yeni saha yapacak. Sahaların 120 günde tamamlanması ve hizmete alınması hedefleniyor

Büyükşehir’den 739 bin liralık saha

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımları kapsamında 4 ilçeye 11 yeni saha yapacak. İl genelinde bir çok spor alanı inşa eden ve vatandaşların kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi bunlara Dalaman, Ortaca, Menteşe ve Yatağan’da yapacağı 11 sahayı da ekledi. Dört ilçeye basketbol, voleybol ve mini futbol sahası olmak üzere toplamda 11 adet saha yapılacak. 739 bin 860 TL bedelle inşa edilecek sahaların 120 günde tamamlanması hedefleniyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi bu güne kadar 19 spor tesisini tamamlayarak hizmete sundu. 13’ü yapım aşamasında, 4’ü de ihale aşamasında olan spor tesislerinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanarak açılması amaçlanıyor.

Haberin Devamı

‘Üniversiteye hoşgeldin’ konseri

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Üniversiteye Hoşgeldin Konseri” gençlerden büyük ilgi gördü. 25 Eylül Pazartesi günü Kötekli Pazar Yeri’nde düzenlenen ve Ece Mumay’ın sahne aldığı konserde öğrenciler gönüllerince eğlendi. Sosyal medya platformlarının tanınan yüzü Ece Mumay’ın seslendirdiği şarkılara öğrenciler eşlik etti.