Ege ‘Çalışan sayısı 2019 yılında beşe katlanacak’

‘Çalışan sayısı 2019 yılında beşe katlanacak’

02.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen 2018 yılında 30 milyon liralık yatırım yapan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), büyümesini sürdürüyor.

‘Çalışan sayısı 2019 yılında beşe katlanacak’

Ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen 2018 yılında 30 milyon liralık yatırım yapan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), büyümesini sürdürüyor. Yatırımcının üretim aşamasında en temel ihtiyaçları olan altyapı hizmetlerini kusursuz hale getirme yolunda temel yatırım olan doğalgaz’ı bölgeye getiren Bağyurdu OSB’de, İzmir-İstanbul Otoyolu bağlantısı da tamamlandı. Yatırımlar sürerken bölgede toplam 13 firma faaliyete geçti.
Fabrika inşaatları sürüyor
Düzgün bir yapılanma ve kusursuz alt yapı çalışmaları ile özellikle teknoloji temelli firmalar ve makine sektörünün kümelendiği bir OSB olduklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, “Firmaların temel ihtiyacı olan enerji sorununu çözen doğalgaz bölgemize geldi. İzmir-İstanbul otoyol bağlantısı da hizmete girdi. 9 parselde de fabrika inşaatı devam ediyor. 2019 yılında çalışan sayısını beş kat artırıp 2 bin 500 kişiye ulaşacağız” dedi.