Ege CANKURTARAN YİĞİTLER!

CANKURTARAN YİĞİTLER!

07.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yiğit İncedemir için Trabzon’la görüşmeleri sürdüren yönetim, G.Saray’ın Yiğit Gökoğlan’a verdiği 2.5 milyon euroluk teklifine sıcak bakmaya başladı. İki Yiğit satılırsa, kulüp de rahatlayacak

CANKURTARAN YİĞİTLER

Manisaspor, Yiğit İncedemir ve Yiğit Gökoğlan’ın transfer haberleriyle spor gündeminin ilk sıralarını işgal ederken, ekonomik kriz yüzünden zor durumda olan yönetim, bu futbolcuların satışından gelecek parayla nefes almanın planlarını yapıyor. Kadrodaki oyuncuların maaş ve primlerinin yanı sıra ilk taksitlerini ödemesine rağmen ikinci taksitleri dağıtamayan yönetim, yaklaşık 2.5 milyon lira tutarındaki futbolcu alacakları için iki Yiğit’ten en az birini satıp rahatlamak istiyor. Manisaspor yönetimi, transferin gözdesi durumundaki oyuncularından büyük kazanç bekliyor.

Müşterileri çok
Ön liberode görev yapan Yiğit İncedemir için Trabzonspor’un 1.5 milyon euro artı iki genç oyuncu teklifini az bulup 2 milyon euro talep eden Manisaspor yönetimi, Karadeniz ekibinin atacağı ikinci adımı bekliyor. Gaziantepsporlu Olcan ve Bucaspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Jebrin’i bitirdikten sonra ön libero arayışında rotayı Avrupa’ya çevirerek Blackburn Rovers’ın Arjantinli oyuncusu Formica’ya yönelen Trabzonspor’un, Yiğit İncedemir’i arka plana aldığı öğrenildi.
Yiğit İncedemir transferinin çıkmaza girmesi üzerine Galatasaray’ın ısrarla istediği Yiğit Gökoğlan konusunda yumuşayan Manisaspor yönetimi, 4 milyon euroluk talebini 3 milyon euroya çekti. Galatasaray’ın 2.5 milyon euroluk teklifine sıcak bakan Başkan Kenan Yaralı’nın, bu paranın yanı sıra bir de genç oyuncu alıp, Yiğit’i Galatasaray’a vermesi bekleniyor. Yönetime yakın çevreler anlaşmanın büyük ölçüde bittiğini, ödeme planının netleşmesinden sonra açıklamanın yapılacağını öne sürdü.


Ordu alarmı

Manisaspor’da gözler pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Orduspor maçına çevrildi. “Çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor” diyen Teknik Direktör Kemal Özdeş, futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Hector Cuper gibi dünyaca ünlü bir teknik direktörün göreve gelmesiyle canlanıp, Fenerbahçe ile berabere kalan Orduspor’un havaya girdiğini belirten Özdeş, “6 maçtır kazanamıyoruz. Artık biz de çıkış yapmak zorundayız” diye konuştu.