Ege Cengiz, sıradışı futbolcu olacak

Cengiz, sıradışı futbolcu olacak

16.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Eski oyuncumuzun Roma’ya gitmesi, benim istemediğim bir şeydi” diyen Başkan, “Salih Uçan’dan aldığımız dersler var. Şunu söyleyebilirim ki, Cengiz, İtalyan takımında sıradışı bir futbolcu olduğunu gösterecek” ifadesini kullandı

Cengiz, sıradışı futbolcu olacak

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Medipol Başakşehir’den İtalya’nın Roma takımına transfer olan eski futbolcusu Cengiz Ünder’in, yeni takımında sıradışı bir futbolcu olacağını iddia etti. Altınordu’nun proje kulübü olduğunu, bu doğrultuda oyuncularının da kendilerine benzeyen takımlara gidip orada kariyerlerini geliştirdiklerini belirten Başkan Özkan, “Çağlar Söyüncü, Freiburg’a gitti, 30 maç oynadı. Bu, müthiş bir başarıdır. Cengiz Ünder de Roma’da çok başarılı olacak” dedi.

Haberin Devamı

Hakkını yedirmeyiz

“Cengiz’in Roma’ya gitmesi, benim istemediğim bir şeydi” diyen Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cengiz’i mümkün olduğunca Manchester City ve Freiburg ortaklığına gitmesini ve 2-3 yıl Freiburg’da oynadıktan sonra Manchester City’ye gitmesinin daha doğru olacağını düşünüyordum. Fakat arada çok fiyat farkı oldu. O zaman Başakşehir yönetiminin aldığı karara saygı duymak zorundayız. Salih Uçan’dan aldığımız dersler var. Oradaki hataların Cengiz’in olayında tekrarlanmaması için elimizden geleni biz de yapacağız. Evladımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.”

Kesin idol olacak

Cengiz’in Roma’da iyi bir sezon geçireceğine inandığını vurgulayan Özkan, “O iyi oynarsa buradan çıkacak tüm oyuncularımız da Cengiz abilerini idol olarak görecektir. Bu da bize katkı sağlar” diye konuştu. Başkan Özkan, Altınordu’da yetişip Avrupa’ya daha çok futbolcu gideceği iddiasında bulundu, “Oynadığımız pozitif futbol nedeniyle olumlu geri dönüş alıyoruz. Avrupa’ya transferler, bunu gösteriyor” diye konuştu.