Ege Çeşme’ye ünlü akını

Çeşme’ye ünlü akını

28.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in gözde tatil cenneti bu yaz da birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Servet Çetin, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, Tolga Karel ve Nurseli İdiz de Çeşme’yi seçti

Çeşme’ye ünlü akını

Yorgunluk atıyor
GALATASARAYLI ünlü futbolcu Servet Çetin, sezonun yorgunluğunu Çeşme’de atıyor. Aya Yorgi Koyu’ndaki Marrakesh Beach Club’da bol bol güneşlenip denize giren Çetin’in yanındaki sarışın bayanın ve çocuğun kimliği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Şapkasız çıkmıyor
KANAL D’NİN sevilen dizilerinden Yaprak Dökümü’yle şöhreti yakalayan Tolga Karel de tatil için Çeşme’yi tercih edenlerden... İlginç şapkasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, gündüz deniz, kum ve güneşin; akşamları ise eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyor.

Yeni imajıyla dikkat çekti
ÜNLÜ oyuncu Nurseli İdiz de tatilini Ege’nin incisinde geçirenlerden. Arkadaşlarıyla yemek yerken objektiflere takılan İdiz, kısa saçı ve spor giyimiyle dikkat çekti.

Aşk tazelediler
İKONCAN Eda Taşpınar ve ünlü sörfçü Bora Kozanoğlu, aşklarını tüm hızıyla yaşıyor. Alaçatı’da görüntülenen ikili, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Objektiflere poz vermekten kaçınmayan Taşpınar, sevgilisini öpücüklere boğdu.

Haberin Devamı

Konserin geliri şehit çocuklarına
ÇEŞME’NİN ünlü mekanlarından 9.5 Çeşme, yıllar sonra kapılarını Demet Akalın’la açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı konserde keyifli saatler yaşandı. Eşi Önder Bekensir’le gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, duyarlı davranış sergiledi. Sevilen şarkıcı, son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı çok üzgün olduğunu söyledi, “Konserden aldığım parayı üç şehit çocuğunu okutmak için kullanacağım” dedi.

Adnan Bey’in tercihi Lost güneş gözlükleriİZLEYİCİLERİNE unutulmaz bir final yaşatan Aşk-ı Memnu dizisinin Adnan Bey’i Selçuk Yöntem, yorgunluğunu İzmir’de atacak. Tatile gelen ünlü tiyatrocu ve oyuncu, arkadaşı Fatih Filiz’e konuk oldu. Yöntem, gözlerini İzmir’in yakıcı güneşinden korumak için Filiz’in işyerinden Lost marka gözlük tercih etti. İtalyan tasarımı Lost’un modellerinde zararlı ışınları süzen polorize cam kullanıldığı belirtildi.