Ege Çetiner’in gurur gecesi

Çetiner’in gurur gecesi

24.12.2010 - 02:11 | Son Güncellenme:

İzmir’i Sevenler Platformu (İZSEV), Ege Kültür Platformu Dernekleri ve İzmir Kültür Sanat Derneği, İzmirli ünlü modacı Hanife Çetiner’i onurlandırma gecesi düzenledi.

Çetiner’in gurur gecesi

Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı (BESKVA) sponsorluğunda Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılan gecede bir de defile gerçekleştirildi. Sema Şimşek ve Uğurhan Akdeniz Ajans mankenleri, ünlü modacının kreasyonlarını sergiledi. İZSEV Başkanı Sancar Maruflu, BESKVA Başkanvekili Hale Keleşoğlu’na, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan da Hanife Çetiner’e birer plaket sundu. İzmir Başarı Ödülleri Kurulu ise Çetiner’e 2010 Arkeo Moda Başarı Ödülü verdi.


Yeni eserlerini beğeniye sundu
Ressam Şükran Ulucan, “İZİZT” adını verdiği resim sergisini Türk Amerikan Derneği Sergi Salonu’nda beğeniye sundu. Açılış kokteyline çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesi Atrium Arthouse’da devam eden sanatçının eserleri
30 Aralık’a kadar gezilebilecek.

9’uncu kişisel sergisini Resim Heykel’de açtı
Ressam Mustafa Hazar’ın son dönem çalışmalarından oluşan 9’ncu kişisel resim sergisi, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi’nde açıldı. Büyük ebatlardaki tablolar, sanatseverlerin beğenisini kazandı. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitiren, 25 yıllık resim öğretmenliğinin ardından 1990’da kendi atölyesini kuran sanatçı, çalışmalarının uzun yılların birikimin ürünü olduğunu söyledi. 31 Aralık’a kadar gezilebilecek.

“Leyla’nın Evi” istek üzerine yine İzmir’de
TİYATROKARE’NİN dev prodüksiyonu “Leyla’nın Evi”, yoğun istek üzerine bir kez daha İzmir’de... Gişe Organizasyon’un ev sahipliğini üstlendiği oyun, bugün ve yarın Konak’taki Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Zülfü Livaneli’nin aynı adlı kitabından uyarlanan gösteride, Celile Toyon, Ayça Varlıer, Nuri Gökaşan, Volkan Severcan, Haktan Pak, Melda Gür, Ethel Mulinas ve Meral Asiltürk görev alıyor.