Ege Cevahir ve çetesi

Cevahir ve çetesi

12.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

Cevahir ve çetesi

Altay dün, kendi sahasında Balıkesirspor’dan sonra belki de en önemli sınavlardan bierini verdi.Yeni hocasıyla kendi sahasında çıktığı ilk sınavda Pendikspor karşısında galip gelen Altay’ın 68 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmesi ve bu büyük eksikliğe rağmen galibiyeti koruması, gerçekten büyük başarı. Bu galibiyette, orta sahanın dinamosu Mustafa Cevahir, kaleci Recep ve usta golcü Yunus’un büyük payı var. Sahada basmadık yer bırakmayan Mustafa Cevahir, rakibin ataklarını kesti, hızlı paslarla takımını ateşledi. Recep de penaltı kurtarmanın ötesinde, maçın kırılma anlarındaki kurtarışlarıyla karşılaşmanın kaderini çizdi..
Altay zorlandı
Maçın henüz 4. dakikasında genç oyuncusu Aytaç Kara’nın pasına çok iyi hareketlenen Yunus, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu.
Evindeki maçlarda saç baş yolduran Altay’ın, Pendik karşısında yine aynı çileyi çektirmeyeceğini düşünmüştük.
Yanıldığımızı anlamakta gecikmedik. Rakip, penaltı kazandı.
Neyse ki kalede Süper Lig tecrübesine sahip Recep Biler vardı. Recep, şahane bir kurtarışla takımını da ipten aldı.
22. dakikada Murat Ocak’ın oyun dışı kalması, Altay’ın planlarını bozdu. İster istemez takım savunmaya çekildi. Bu durum da sıkıntı yarattı. Hakemin son düdüğüne kadar büyük heyecan yaşayan Altaylılar, tek golle de olsa gelen üç puana bayram yaptı. Kabus gibi başlayan oyun, mutlu sonra bitti. Sözün kısası, Mehmet Altıparmak gitti, Ekrem Al geldi, Altay yine aynı. Değişen bir şey yok.
Umarım ve dilerim ki önümüzdeki haftalarda her şey yoluna girer.