Ege ÇİLİNGİR ARANIYOR

ÇİLİNGİR ARANIYOR

16.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“İzmir’deki maçlarda rakiplerimiz kapanıyor ama açamıyoruz” diyen Uğur, orta saha futbolcularından gerçek yeteneklerini sahaya yansıtmalarını bekliyor

ÇİLİNGİR ARANIYOR

Karşıyaka, yarın deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçı öncesi hem sıkıntılı hem de umutlu... Geçen hafta kendi sahasında Konyaspor’a 1-0 yenilerek Play Off yolunda büyük bir avantaj kaybeden Kaf Kaf, deplasman başarısına güveniyor.
Evde çok zorlanıyoruz
Karşıyaka’nın iç saha maçlarında sıkıntı çektiğini itiraf eden Teknik Direktör Mustafa Uğur, İzmir’e gelen tüm rakiplerin kapandığını, rakibi açacak çilingire ihtiyaçları olduğunu söyledi. Uğur, şu açıklamayı yaptı: “Rakibin gardını düşürecek oyuncu sıkıntımız var. Oyuncularımın hepsi iyi futbolcu ama maç sıkıştığında çilingirlik yapacak biri lazım. Taha, Agbetu, Fatih Şen, Erhan Şentürk, Bülent Kocabey, çilingirlik görevini yerine getirebilecek kapasiteler. Yeteneklerini ortaya koymalarını bekliyorum.”


Tiago’ya 30 bin dolar

Karşıyaka, Brezilyalı Tiago’yla arasındaki itilafı kazançlı çözdü. FIFA’ya yaptığı başvuruyu geri çeken Tiago’ya 130 yerine 30 bin dolar ödendi. Brezilya’da Süper Lig’le eşdeğer olan Paulista A1 takımlarından İtuano ile anlaştı. KSK’nin muvaf-fakatname için şart koşması üzerine Tiago, 30 bin doları kabul etti ve sorun çözüldü.

Kartalspor’u yeneceğiz

Takımının deplasmanlarda daha rahat oynadığını ve başarılı olduğunu belirten Mustafa Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Deplasmanda rakiplerimiz, kazanmak adına çoğu zaman açık futbol oynuyor. Biz de bunu avantaja çeviriyoruz. Bu özelliğimizle Kartal’ı mutlaka yeneceğiz.”


Karşıyaka’da beş eksik var

Kartal maçı öncesi Karşıyaka’nın stoperleri Mahmut Boz ve Ufukhan’ın kart cezalısı, Ayhan ve Erhan Şentürk hasta, Oliver sakat. Kadro kurmakta zorlanan Mustafa Uğur, hafta başından beri idmana çıkmayan Ayhan’ı hasta hasta oynatmak zorunda kalacağını söyledi.