Ege Cinnetin sonu vahşet oldu

Cinnetin sonu vahşet oldu

17.04.2017 - 03:31 | Son Güncellenme:

Denizli’de, cinnet getiren Mehmet İnan, birlikte yaşadığı yakın arkadaşı Mustafa Gönen’i öldürdü. Gönen’in dilini, kulağını ve dudağını koparan zanlı, jandarma tarafından etkisiz hale getirildi

Cinnetin sonu vahşet oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde, cinnet getiren 45 yaşındaki Mehmet İnan, birlikte yaşadığı arkadaşı 52 yaşındaki Mustafa Gönen’i bıçaklayarak öldürdü, ablası Fatma Zeren’i ise yaraladı. Öldürdüğü arkadaşı Gönen’in dilini, kulağını ve dudağını keserek koparan İnan, kapıyı kırarak içeri giren jandarmaya da saldırmak isteyince, kollarından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet İnan ile birlikte yaşadığı arkadaşı Mustafa Gönen arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Ablasını yaraladı

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren İnan, bıçakla Gönen’e saldırıp yaraladı. İnan, bu sırada eve gelen Gönen’in ablası Fatma Zeren’i de bıçakladı. Yaralı Zeren’i dışarı çıkaran İnan, tekrar eve girip kapıyı kilitledi, arkadaşı Mustafa Gönen’i bıçaklayarak öldürdü. İhbar üzerine, olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, kapıyı kırarak içeri girdi. Bu sırada öldürdüğü Gönen’in cesedine zarar vermeyi sürdüren İnan, ‘Teslim ol’ çağrısına uymayıp, ekiplere de saldırmaya kalkınca, kollarından vurularak etkisiz hale getirildi.