Ege Çizmeye gelenler, Türk ürünlerine hayran oldu

Çizmeye gelenler, Türk ürünlerine hayran oldu

25.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Çizmeye gelenler, Türk ürünlerine hayran oldu

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, ilk kez Milli Katılım Organizasyonu’yla yer aldığı İtalya’daki Expo Riva Schuh Fuarı’ndan yeni bağlantılar yapıp mutlu döndü.

Haberin Devamı

12-15 Ocak günlerinde İtalya’nın Garda kentinde düzenlenen ve dünyanın en önemli ayakkabı fuarı olarak kabul edilen Expo Riva Schuh etkinliğine çıkarma yapan Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nden 10 firma, Avrupalı toptancılar ve büyük mağazalara ürünlerini tanıtma imkanı buldu. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya yaptıkları ayakkabı dışsatımını artırmayı ve yıllık 300 milyon çift ayakkabı ihraç edip 1 milyar dolar rakamını aşmayı hedeflediklerini belirten Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar, “Sezonun dünya genelindeki ilk fuarına yaptığımız milli katılım ile önemli bağlantılar kurduk” dedi.

Ciddi alıcılar

Fuara katılan Cabani Ayakkabı San. Tic. Ltd. Şti temsilci Kubilay Kaban, “Ciddi alıcılarla tanıştık, numune siparişleri aldık. Türk ayakkabısının bayrağını İtalya’da açtık. Peru, Romanya, İtalya, Sırbistan, İsrail, Lübnan, Yunanistan, Amerika, Tunus, Rusya, İngiltere ve Fransa’dan katılımcılarla bir araya geldik” diye konuştu. Mehmet Güler Ayakkabı Deri Mamulleri San. Tic. Ltd. Şti temsilcisi Fırat Güler ise, “Bu fuarda çok önemli alıcılarla tanıştık” dedi.