Ege Dalaman’a yerli turist akını olacak

Dalaman’a yerli turist akını olacak

08.01.2018 - 00:51 | Son Güncellenme:

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otel ve Turizm İşletmecileri Birliği, yerli turistleri bölgeye çekmek için Anadolu Jet’le bir görüşme yaptı. Ankara, Trabzon ve Gaziantep’ten uçak seferleri artacak

Dalaman’a yerli turist akını olacak

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otel ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB) Hindistan ve Kazakistanlı turistlerin ardından şimdi de yerli turistlerin çekim alanına girmek için harekete geçti. Ulaşım sorunu nedeniyle Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden yeterince yerli turist alamayan Dalaman, turizm potansiyelini artırmak amacıyla Anadolu Jet yetkilileriyle toplantı düzenledi. Toplantıda, kent ile ilgili önemli adımlar atıldı.

Haberin Devamı

Seferler artacak

DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Anadolu Jet ile yapılan görüşmeler çerçevesinde Trabzon ve Gaziantep’ten gelecek uçakların yaz aylarında günde 4 sefere çıkabileceğini, Dalaman-Ankara seferlerinin de kış aylarında her gün yapılcağının müjdesini verdi. Okutur, gelişmelerin Muğla ekonomisine büyük katkısının olacağını belirtti, “Bölgenin tanıtımındaki eksiklikler nedeniyle turizmde istenilen seviyeye ulaşılamıyordu.Yaşanan durgunluk telafi edilecek, ekonomiye can gelecek” şeklinde konuştu.