Ege Demircili bakandan memleketine müjdeler

Demircili bakandan memleketine müjdeler

28.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın memleketi Demirci’ye sevindirici haberlerle geldiğini belirten Belediye Başkanı Selami Selçuk, “Doğalgaza kavuşacağız, yolumuz da yapılacak. Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi

Demircili bakandan memleketine müjdeler

Sevgili Demircili hemşerilerim, sizlere hizmette 5 yılı doldururken oldukça huzurluyum. Hele hele bugün kentimize gelen hemşerimiz Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın verdiği müjdeli haberler sevincime sevinç kattı. Kentimiz adına teşekkür ediyorum.
Değerli hemşerilerim,
Memleketi Demirci’yi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, Demirci Belediyesi Akıncılar çok amaçlı salonunda vatandaşlara hitabında ilçemize yeni yatırım müjdelerini verdi.
23 Şubat 2019 Cumartesi günü Demirci’ye gelen ve büyük bir coşkuyla karşılanan Bakanımız Ruhsar Pekcan, ardı ardına müjdeler vererek bizi sevince boğdu.
Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan, 2019 yatırım programı kapsamında Demirci’ye doğalgaz için isale hat döşeme çalışmalarının başlayacağını, Enerji Bakanı ve BOTAŞ Genel Müdürü’yle gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.
‘İlçemiz için çalışmaya devam’
Bakanımız Ruhsar Pekcan, “Ulaştırma Bakanımız’la da gelmeden önce bir görüşme yaptım. Demirci’den Köprübaşı’na kadar yolumuzun projelendirmesi yapılmış. Köprübaşı’ndan, Salihli’ye kadar olanı da, 2019 yılı yatırım programı çerçevesinde projelendirme kapsamına aldık” dedi.
Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ayrıca, yeni bir kız yurdu ve kapalı yüzme havuzunu Demircimize kazandıracağını ve Demirci el dokuma halısına da destek vereceklerini sözlerine ekledi.
Hemşerilerim,
Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan, ilçemize gelerek bizleri hem ziyareti hem de müjdeleriyle mutlu etti. Sayın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’a, bu güzel ziyaretinden dolayı bir kez daha vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Demircimiz için çalışmaya devam diyoruz.

Haberin Devamı

Selami Selçuk
Demirci Belediye Başkanı