Ege Denizli’de gol sesi çıkmadı

Denizli’de gol sesi çıkmadı

30.04.2017 - 05:36 | Son Güncellenme:

TFF 1. Ligde Denizlispor, kendi sahasında Elazığspor’la 0-0 berabere kaldı. Korkuyu rüya görmemek için galibiyete odaklanan yeşil siyahlı ekip tüm çabasına rağmen aradığı golü bulamadı

Denizli’de gol sesi çıkmadı

TFF 1 Ligin 30. haftasında Denizli’de Elazığspor’u ağırlayan Horozlar karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Denizlispor bu sonuçla maç fazlasıyla 35 puanla 11. sıraya yükseldi. Ancak Manisaspor ve Adanademirspor bu akşam oynayacağı karşılaşmada galibiyetle ayrılırsa Denizlispor 2 basamak daha gerileyerek düşme potasına bir adım daha yakalaşacak. Ligin bitmesine 4 hafta kalırken Denizlispor’uda zorlu karşılaşmalar bekliyor. Haftaya dördüncü sıradaki Ümraniye spor’a konuk olacak olan Yeşil siyahlı ekip daha sonra evinde şampiyonluğa oynayan Eskişehirspor’u ağırlayacak. 33. Hafta da Giresunspor’a konuk olacak Horozlar son hafta ise evinde Göztepe’yi ağırlayacak.

Maçtan Dakikalar

31. dakikada Mesut’un sağ kanattan ortasında arka direkte Mehmet Ozan’ın kafa vuruşu kalecide kaldı. 41. dakikada Tom’un ortasında penaltı noktası üzerinde Diarra’nın kafa vuruşunda kaleci Zeki topu iki hamlede kornere çeldi. 45. dakikada Diarra’nın ortasında defanstan seken topu önünde bulan Hakan’ın sert vuruşunu kaleci Zeki topu çizgi üzerinde yumrukladı. 83. dakikada kaleci Çağlar’ın ayakla uzaklaştırmak istediği top Moritz’e çarpıp direğinin yanından auta gitti.