Ege ‘Denizli güzelleşiyor’

‘Denizli güzelleşiyor’

09.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti; muhteşem manzarasına hayran kaldığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda incelemelerde bulundu.

‘Denizli güzelleşiyor’

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz eşlik etti.

Haberin Devamı

Başkan Zolan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerin desteğiyle Denizlimiz güzelleşmeye devam edecek” dedi.

Keyfini çıkardılar

Turizm sektörü anlamında çok güzel yatırımlar yaptıklarını, bu kapsamda Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile Denizli Kayak Merkezi’ni kazandırdıklarını anlatan Başkan Zolan, “Ege’nin en büyük kayak merkezimize Muğla’dan Antalya’dan Denizli’den ve çevre illerden yoğun ziyaretler alıyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım, alt ve üstyapı da büyük yatırımlara imza attıklarını kaydeden Büyükşehir Başkanı Zolan, şehirlerarası ulaşımın kesişim noktası olan Üçgen Köprülü Kavşakları ile trafikte büyük rahatlama sağlandığını ifade etti. Hizmetlerinden dolayı Zolan’a teşekkür eden Kurtulmuş, “Milletin oylarıyla iş başına geliyoruz.

Haberin Devamı

Milletin verdiği oyların hakkını vermek en önemli mesele” şeklinde konuştu. Ziyaretin ardından Kurtulmuş ve beraberindekiler Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı ziyaret etti.

Kent merkezinde kar olmamasına rağmen bembeyaz görüntüsüyle kendine hayran bırakan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı inceleyen Prof. Dr. Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, karın ve muhteşem manzaranın keyfini çıkardı.