Ege ‘Derin Sular’da tecavüz davası

‘Derin Sular’da tecavüz davası

22.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dizinin Doruk’u, rol arkadaşı Feryal’e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanıyor. C.D.D, “Uzun süre B.O. ile aynı evi paylaştık. Ayrılmak istediğim için depresyona girdi” sözleriyle kendini savundu

‘Derin Sular’da tecavüz davası

Çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen ve bir ulusal kanalda yayınlanan ‘Derin Sular’ dizisinin Doruk’u ile Feryal’i, tecavüz iddiasıyla mahkemelik oldu. 13 yıl hapis istemiyle yargılanan Doruk karakterini oynayan oyuncu C.D.D. (23), Feryal karakterini oynayan kız arkadaşı B.O’nun (36), şöhretini kıskandığını, ayrılmak istediği için depresyona girdiğini öne sürdü.
1.5 yıl birlikte olduk
B.O, 1 Haziran’da, C.D.D’nin kendisi darp ve tecavüz ettiğini öne sürerek polise başvurmuştu. Suçlamaları kabul etmeyen C.D.D. tutuklandı. C.D.D, B.O’nun kendi isteğiyle beraber olduklarını, yıllarca aynı evi paylaştıklarını belirterek, “Beni, kız arkadaşlarımdan ve şöhretimi kıskandığı için depresyona girdi. 1.5 yıldır birlikteyiz. Onu aldattığım için tepkilidir” dedi.


Tahliye edilmedi

B.O. ise gözyaşları içinde verdiği ifadesinde, borç konusunu her açışında dayak yediğini öne sürdü. Aralarının düzeleceği ümidiyle her defasında affettiğini ancak hiçbir şeyin değişmediğini kaydeden B.O, “Ayrılmak için eve gittiğimde beni copla dövdü, tecavüz etti. Çıplak fotoğraflarımı internete koymakla tehdit etti” diye konuştu. Mahkeme Başkanı Hakim Erhan Atlı, Adli Tıp’tan gelen raporda, mağdurdan alınan sperm örneğinin sanığa ait olduğunu hatırlattı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.