Ege DİZİDEKİ ROL GERÇEK OLDU

DİZİDEKİ ROL GERÇEK OLDU

20.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Derin Sular’ adlı dizinin kadın oyuncusuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan erkek oyuncu için savcı, 13 yıl hapis cezası istedi

DİZİDEKİ ROL GERÇEK OLDU

Çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen, ulusal bir kanalda yayınlanan “Derin Sular” adlı dizide rol arkadaşı B.O’yu (36) dövdüğü ve tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan oyuncu C.D.D’nin (23), 13 yıl hapis cezası isteniyor. Savcı Orhun Sezer, “cinsel saldırı ve 6136 sayılı kanuna muhafelet” suçundan cezalandırılması talebiyle, Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.
1.5 yıldır birlikteler
1 Haziran’da, dizideki ‘Feryal’ karakterini canlandıran B.O, ‘Doruk’ karakterini oynayan C. D. D’nin kendisini darp ettiğini, zorla tecavüzde bulunduğunu öne sürüp polise başvurdu. Oyuncu ve eğitmenlik yapan B.O. ve suçladığı erkek arkadaşı C.D.D’nin ifadeleri, dizi senaryosunu aratmayacak cinstendi. B.O, 1.5 yıl önce bir sanat merkezinde tanıştığı C.D.D. ile birlikte yaşamaya başladıklarını, birlikteliklerinin üçüncü ayından sorunların dayanılmaz boyutlara ulaştığını anlattı.
Dayak ve özür
B.O. ayrıca, birlikte, bankadan çektiği krediyle sinema ve tiyatro oyunculuğu kursu açtıklarını, her fırsatta dayak yediğini, sonra da özür dilediğini dile getirdi. Evde hapis hayatı yaşadığını öne süren B.O, “1 Eylül 2010’da polise gittim. Hakkında yasal işlem yapıldı. Sonra aramız düzeldi. Yılbaşını kutlamak için Antalya’ya gittik. Orada alkol ve uyuşturucu aldı. Tekmeyle, yumrukla beni yine dövdü. Beni aldattığını öğrendim, çıldırdım. Parasız kaldım. Eve döndüğümüzde üzerimi parçaladı, beni copla dövdü, zorla tecavüz etti” diye konuştu.

“Çıplak fotoğraf çekti” iddiası
Tecavüze uğradığını öne süren B.O, C.D.D’nin, cep telefonuyla çıplak fotoğrafları çektiğini söylediğini, bunları internete vermekle tehdit ettiğini öne sürdü. C.D.D. ise cep telefonunun incelenmesini, kesinlikle çıplak fotoğraflarını çekmediğini, tehditte bulunmadığını söyledi. Dizi oyuncusu olması nedeniyle evde cop, kelepçe gibi materyallerin bulunmasının normal olduğunu dile getiren zanlı, darp etmediğini, gözündeki morlukların dizideki sertlik içeren çekimlerden kaynaklandığını sözlerine ekledi. C.D.D, önümüzdeki günlerde, 13 yıl hapis istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

O gece eve alkollü geldi
Oyuncu ve menajerlik yaptığını belirten tutuklu sanık C.D.D. ise suçlamaları kabul etmedi. C.D.D, şunları söyledi:
“Dizi filmde oynuyorum, B.O. da aynı dizide oynuyor. Söyledikleri tamamen yalan. Kendisi benim uzun süredir kız arkadaşım, hatta oyunculuk konusunda hocamdır. Aynı evde uzun zamandır birlikte yaşıyoruz. Aramızda aşk ilişkisi oldu. Olay gününe kadar da cinsel birlikteliğimiz oldu. O gece kendisi eve 03.00 sıralarında alkollü geldi. Onun isteğiyle ilişkiye girdik, zorlamadım. İddia edildiği gibi copla dövmedim, şiddet uygulamadım. Şöhretim artınca beni kıskanmaya başladı. Başka kadınlarla beraber olmamı kabullenmedi. Kıskançlık yüzünden iftiralar attı, beni hak etmediğim gerekçelerle suçladı. ”