Ege DOD Vosmer’den ikinci el fırsatı

DOD Vosmer’den ikinci el fırsatı

23.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

DOD İzmir Yetkili Satıcısı Vosmer, birçok markanın modellerinin yer aldığı stokları ile Alsancak ve Gaziemir Showroom’ların da her kesime uygun, farklı segment binek ve ticari araçlar satışa sunuyor.

DOD Vosmer’den  ikinci el fırsatı

Her marka, model ve yaşta araç alım satım hizmeti veren DOD Vosmer, ikinci el araçlarda garanti de veriyor. Satılan her araç kaportadan motor aksamına kadar tüm detaylarıyla “101 Nokta Kontrolü”ne tabi tutuluyor. Uzman personeliyle araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini müşterilerinin adına gerçekleştiren, her bütçeye göre ödeme kolaylıkları sağlanıyor. DOD Vosmer’de satılan araçların tümü, ilk olarak “101 Nokta Ekspertizi”nden geçirilerek araç alıcılarına sunuluyor. Satışa sunulan ikinci el araçlarla ilgili tüm bilgilere DOD’un internet sitesi www.dod.com.tr’den veya www.vosmer.com.tr’den ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

EGİAD’ın bilançosu onay aldı

EGİAD mali genel kurulu toplantısında 11’inci dönemin bir yıllık faaliyetleri görüşüldü, derneğin bilanço ve bütçesi ele alındı, yapılması önerilen aidat ve tüzük değişiklikleri görüşülerek genel kurulun oyuna sunuldu. EGİAD Dernek Merke zindeki toplantıya, EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış, EGİAD geçmiş dönem başkanları Bülent Şenocak, Uğur Barkan, Bülent Akgerman, Ziya Beşe, Fatih Dalan’ın ve çok sayıda üyenin katıldı. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen’ 21 yıllık bilgi birikimiile hareket ettiklerini söyledi.

Saturn Gaziemir’de açılıyor

Alman elektronik perakende zinciri Saturn, Gaziemir Optimum’da 4 bin metrekarelik alanda kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 50 bin çeşit ürünün satışını yapacak elektronik perakende devi , 27 Aralık Salı günü hizmete girecek. İstanbul‘dan sonra ilk mağazasını İzmir’e açacak olan şirket, “İşte bu! Teknoloji” sloganıyla televizyon cep telefonuna, bilgisayardan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden navigasyona kadar pek çok ürüne özel kampanya ile İzmirlilere “Merhaba” diyecek. Konsepti tamamen tüketicilere beğendiği ürünleri deneme, tecrübe etme, inceleme fırsatı vermek üzere hazırlanan mağazada, 7’den 70’e herkes dilediği ürünü bulma ve karşılaştırma imkanı elde edecek. Saturn, Media Markt’ın kardeş kuruluşu.