Ege Doğum günü armağanı

Doğum günü armağanı

15.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

86. kuruluş yıldönümünü kutlayan Göztepe, taraftarlara üç transfer müjdesi verdi. Yakında yabancı isimlerin açıklanacağı bildirildi Karabüklü Bülent Dal iki, Bugsaşlı Gürhan Gürsoy üç, İskenderun D.Ç.’den Şamil Ünal ise sarı kırmızılılarla dört yıllık sözleşme imzaladı

Doğum günü armağanı

Kuruluşunun 86. yılını kutlayan Göztepe, Karabükspor’dan ayrılan 34 yaşındaki stoper Bülent Bal, Bugsaş’ın bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen oyuncusu Gürhan Gürsoy ve İskenderun DÇ’den Şamil Ünal ile sözleşme imzaladı.
Tecrübeliler
24 yaşındaki orta saha oyuncusu Gürhan ve 25 yaşındaki orta saha futbolcusu Şamil Ünal ile tecrübeli Bülent Dal, kulüp binasındaki törende sözleşmeye imza koyarak resmen Göztepeli oldu. Futbol Direktörü Ali Gültiken, “Kulübümüzün 86. yaşını kutluyoruz. Attığımız her adımı, daha yukarılara çıkmak için atıyoruz. Bütçe sıkıntımız yok. Bu transferler daha başlangıç” diyerek yeni transferlerin müjdesini verdi.
Göztepe, Raşit ile de yollarını ayrıldı. Böylece sarı kırmızılı takımdan ayrılan futbolcuların sayısı 12’ye çıktı. Futbol Direktörü Ali Gültiken, sözleşmeleri yenilenmeyen futbolcuların hepsine katkılarından dolayı teşekkür etti, şu açıklamayı yaptı:
Hepsine teşekkür etti
“Takımımızın isteletini koruduk. Gönderdiğimiz isimlerin yerine geleceklerle ilgili çalışma yaptık. Yabancı transferlerini, yerli transferlerimiz şekillenince yapacağız.” Göztepe’de daha önce anlaşılan İlhan da resmi sözleşme imzaladı.