Ege Doktorluk hayalleri şimdi gerçek oldu

Doktorluk hayalleri şimdi gerçek oldu

16.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, 52. Dönem mezunlarını görkemli bir törenle meslek hayatına uğurladı. Mezunlar ve aileleri büyük bir mutluluk yaşadı

Doktorluk hayalleri şimdi gerçek oldu

Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatroda gerçekleşen törene Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Candeğer Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Kamil Kumanlıoğlu öğretim üyeleri ve aileler katıldı. Rektör Prof. Candeğer Yılmaz törende yaptığı konuşmada öğrencilerine olan güvenini ifade ederek “Dünyanın en önemli varlığı insana hizmet etmeyi kabul eden çok değerli genç öğrencilerimiz meslektaşlarımız olarak aramıza katılıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Nitelikli hekimler

Öğrencileri yeni bir yaşama uğurladıklarını belirten Yılmaz, “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ diyen Ulu Önder Atatürk’ü sürekli hatırlayarak hepinizi sağlığımızı emanet edebileceğimiz nitelikli hekimler olduğunuza inanarak yeni yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Kamil Kumanlıoğlu ise konuşmasında “Güçlü mazisiyle ülkemize eğitim ve öğretim, bilimsel araştırma ve sağlık hizmetleri ile haklı gururunu yaşayan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin mezunlarını kutluyorum. Bundan sonraki yaşamlarında başarı ve sağlıklı günler diliyorum. Başarıyla mezun olmaya hak kazanan mezunlarımıza bundan sonraki hayatınızda mesleğinizi sevgiyle yapmanızı diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

EÜ Tıp Fakültesi 52. dönem birincisi Dr. Ali Dablan konuşmasında çok çalışarak mezun olmanın verdiği haklı gururunu yaşadıklarını, doktor olma hayallerinin gerçeğe dönüşmesinden sevinç duyduklarını söyledi.


DEÜ İşletme’nin 20’inci dönemi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) işletme Fakültesi 20’inci dönem mezunlarını DEÜ Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle uğurladı. Törende konuşan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Ceyhan Aldemir, “Sizleri dört yıl boyunca bu rekabet ortamına hazırlamaya çalıştık. Bologna sürecinde fakültemiz pilot uygulama yapılan ilk eğitim kurumları arasında yer aldı. Fakat şu anda Bologna sürecinde en önde giden ve bilgisine başvurulan bir hale geldik” dedi.


Rektör Mehmet Füzün de “Sizlerle beraber ben de, yeniden seçilerek değerli hocaların gönlünde mezun oldum” dedi.

İZMİR Milliyet

Fatih Koleji’nden 115 öğrenci mezun

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji 47’inci yılında 115 mezun verdi. Mezuniyet törenine, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof.Kayhan Erciyeş, Doğanata Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Doğanata, İzmir Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata, Liseler Müdürü Adem Serin, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Duygusal bir konuşma yapan Okul Müdürü Adem Serin, öğütler verdi.

Haberin Devamı


Unutulmaz bir gece
Şarkılar söyleyen Fatihliler dans pistini de boş bırakmadı. Mezunlar havai fişek gösterileri altında okul yöneticileri ve öğretmenlerinden diplomalarını aldı. Çiçeği burnunda mezunlar unutulmaz bir gece geçirdi. n İZMİR Milliyet

Yöneliş Koleji’nde diploma mutluluğu

İzmir Yöneliş Koleji, şölen gibi bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. 2011-2012 mezunları, diplomalarını törenle aldı. Çok sayıda konuğun ve velinin katıldığı törende, alt sınıfların öğrencileri de hazırladıkları dans ve gösterileri başarıyla sunarak, mezunların sevincine ortak oldu. Utku Budak okul birincisi olurken, Sıla İmen ikinci ve Bilgesu Ersezen ise okul üçüncüsü oldu.

İZMİR Milliyet