Ege DSP’li Türker İzmir’e gelecek

DSP’li Türker İzmir’e gelecek

11.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, 18 Şubat Cumartesi günü İzmir’de bölgesel il başkanları toplantısına katılacak. DSP’nin Ege Bölgesi il başkanları ile merkez ilçe başkanları, 18 Şubat’ta İzmir’de toplanacak.

DSP’li Türker İzmir’e gelecek

Toplantıya DSP Genel Başkanı Masum Türker de katılacak. İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe toplantıda örgütlerin yeniden yapılanmasından güncel siyasetin yorumlanmasına kadar pek çok konunun tartışılacağını belirterek, “Halka nasıl inebiliriz, eski günlerimize nasıl dönebiliriz, yeni projeler ve yeni söylemler konusunda fikir ortaya atacağız” dedi.

Haberin Devamı

DP’de Zeybek’li yemek fiyatı 75 TL

Domakrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, 18 Şubat Cuma günü İzmir örgütü ile akşam yemeği yiyecek. Biletlerin kişi başı 75 liradan satıldığı 400 kişilik yemeğin geliri, ilçe başkanlıklarına dağıtılacak. DP İzmir İl Başkanlığı tarafından 18 Şubat’ta Balçova Beyzade Restoran’da düzenlenecek dayanışma yemeğine DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek ve 14 kişilik Başkanlık Divanı katılacak. Biletleri kişi başı 75 liradan satılacak yemeğe 400 kişinin katılımı bekleniyor. Yaklaşık 30 bin liralık gelir, ilçe başkanlıklarına dağıtılacak.
ELİF DEMİRCİ İzmir DHA

MHP kongreleri ilçelerle başlıyor

AK Parti ve CHP’nin ardından MHP de İzmir’de sandık başına gidecek. MHP, bugün Karaburun’da sandığı teşkilatın önüne koyacak. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, teşkilat için kongrelerin zafere hazırlık platformu olduğunu söyledi. İzmir’in iki parti arasına sıkıştırılmayacak kadar önemli olduğunu vurgulayan Karataş, İzmir’in adının yolsuzluk operasyonları ve sahte seçimle anılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.