Ege Dünyanın itfaiyecisi İzmir’de kıyasıya yarışıyor

Dünyanın itfaiyecisi İzmir’de kıyasıya yarışıyor

29.09.2017 - 03:08 | Son Güncellenme:

İzmir’in ev sahipliğinde Atatürk Stadı ve Kültürpark’ta düzenlenen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası’nda, kadın iftaiyeciler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. 16 ülkenin yer aldığı yarışlar renkli görüntülere sahne aldı

Dünyanın itfaiyecisi İzmir’de  kıyasıya yarışıyor

Zorlu etaplardan oluşan organizasyonda Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Kazakistan, İran, Belarus, Çekya, Hırvatistan, Özbekistan, Slovakya, Güney Kore, Letonya, Moğolistan ve Moldova’dan toplam 260 iftaiyeci yarışmalarda boy gösterdi. Atatürk Stadı’ndaki kadınlar yarı final ve final yarışlarında 100 metre koşusunda mücadele eden itfaiyeciler, sıcağa rağmen teçhizatlarıyla finiş çizgisine ulaşabilmek için var güçleriyle yarıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Pelin Parlak ve Hazal Eke’nin de hazır bulunduğu yarışlarda kadınlar tartan pisti adeta podyuma çevirdi. Kıyasıya rekabete sahne olan yarışlarda bugün erkekler yarı final ve final 100 metre koşusu da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Turgutlu, zirveyi sevdi

Turgutluspor, zirvenin yeni sahibi oldu. Teknik Direktör Özgün Kaya yönetiminde fırtına gibi esen Turgutlu’da futbolcular, Muğla mücadelesi sonrası galibiyet ve liderliği soyunma odasında kutladı. Kaya, “Hem yorgun hem eksiktik ama kazanmayı bildik. Lider olduk ancak bunun sorumluluğu ve stresi daha yüksek. Oyuncularımızı bu yönde de çalıştıracağız, sakin kalmalarını sağlayacağız” dedi. Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer de, “Aslanlar gibi mücadele edip kazandık” diye konuştu.