Ege Duygulandıran sürpriz

Duygulandıran sürpriz

21.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Duygulandıran sürpriz

Bornova Belediye Başkanı İduğ, Özel Sporcular kategorisinde yarışan down sendromlu Selin’e yeni bir paten hediye etti

Haberin Devamı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Artistik Buz Pateni Takımı tarafından düzenlenen 2. Beyza Şenonay Buz Pateni Test Yarışması’nın ödül törenine katıldı. Türkiye’de Özel Sporcular kategorisinde yarışan Bornovalı Down sendromlu Selin Durgut’a ödülünü veren Başkan İduğ, minik Selin’e sürpriz yaptı, yeni bir paten hediye etti.

Hediye paketini açarken yaşadığı mutluluğu gözlerinden okunan Selin yeni patenlerine sarıldı, “5 yıldır buz pateni yapıyorum. Mustafa başkanımı çok seviyorum. Hediyesi beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim” dedi. Törende tüm sporcuları tebrik eden Başkan İduğ da, “Selin Türkiye’nin başarılı sporcularından biri. Kendisini başarıları için kutluyorum. Selin artık büyüyor. Daha önce 36 numara ayakkabı giyiyormuş. Şimdi ise 37 numara. Bizde bunun için kendisine 37 numara paten hediye aldık” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Yereldeki başarı iktidarı getirir’

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İlçe Örgütü’nün düzenlediği istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Göreve geldiği 2.5 aylık süreçte yaptıklarını anlatan Başkan İduğ, “İş arkadaşlarımızın maaşlarına zam yaptık. Eşitlik ilkesine göre 144 güvenlikçi arkadaşımız ve 49 İZBAŞ çalışanının haklardan yararlanmasını sağladık” dedi.

İlçe örgütüne müjde

Özellikle bütçenin doğru kullanılmasına dikkat çeken Başkan İduğ, “Gerçekten işi olan mesaiye kalacak. Aynı şekilde tedarikler noktasında da yüzde 40’lara varan tasarruf sağlayabiliriz. Satın Alma Koordinasyon Müdürlüğü kururak aynı malı daha uygun fiyatla alacağız” dedi. Başkan İduğ, yereldeki başarının iktidarı getireceğini de sözlerine ekledi. Partililere bir de müjde veren İduğ, ilçe örgütünün 3 ay içinde yeni binasında olacağını söyledi.