Ege Eda ile Merve Davette pişti oldular!

Eda ile Merve Davette pişti oldular!

08.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile oyuncu Merve Boluğur, davette aynı pantalonu giyince yanyana gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı.

Eda ile Merve Davette pişti oldular

Güzel oyuncu Merve Boluğur tatil için geldiği Çeşme’de katıldığı bir davette, İkoncan Eda Taşpınar ile aynı pantolonu giyince ne yapacağını şaşırdı.

Haberin Devamı

İmirzalıoğlu, izin istedi

“Uzun Hikaye” adlı film çekimleri için Anadolu’yu dolaşan Kenan İmirzalıoğlu, ayağının tozuyla İzmir’e gelip sevgilisi manken Özge Akbulut’un babası ile tanıştı. Çeşme’de Mavi Tura ailesi ile birlikte çıkacak İmirzalıoğlu’na Özge Akbulut’un da eşlik etmesini isteyen yakışıklı oyuncu, sevgilisinin babası Ali Akbulut’tan izin aldı. İki yıldır tatilini Ege koylarında teknesiyle geçiren İmirzalıoğlu, annesi, babası, kardeşini yanına alarak hasret giderecek.

Bebek hediyesi trilyonluk yazlık

Gayrimenkul zengini ünlüler arasında yer alan komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla evlendiği eşi Ahu Yağtu’ya bebek hediyesi olarak triplex villa aldı. Alaçatı’da özel güvenlikli bir sitede yaklaşık bir trilyona satın alınan tripleks villada, 4 oda, bir salon ve oyun odalarının bulunduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

Sam; inadına Çeşme’de

Van 100. Yıl Üniversitesi’nde “Başörtüsü benim için bir tekstil ürünüdür” dediği iddia edilen ve bu nedenle çok sayıda konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Şevval Sam, Çeşme’de moral buldu. Soluğu Çeşme’de alan Şevval Sam’ın moralinin yerinde olduğu gözlendi. Dilaila Beach Club’da sahne alan Sam, iptal edilen konserleriyle ilgili konuşmak istemedi.

Şahin’in müzik ziyafetini Demirel çifti de dinledi

MÜZİĞİN sevilen isimlerinden Selami Şahin, uzun yıllar sonra Çeşme’de sevenleri ile hasret giderdi. “Alıştım Birtanem” isimli şarkısı ile hafızalara kazınan Şahin, konserine de bu şarkıyla start verdi. Çeşme’nin gözde konser mekanı Cece Club’da sahne alan ünlü şarkıcı, performansıyla kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konseri izlemeye gelenler arasında, Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel de bulundu.

Onlar şimdi Karayipler’de

TAKEV Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Gül Süloş ile Makine Mühendisi Samim Süloş’un New York’ta doktora yapan kızları Melis Süloş, İzmirli İşadamı Mehmet Akyelli ve Aytaş Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Ayker’in Bilgisayar Mühendisi oğlu Başar Akyelli ile hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

Çift, balayı için Karayipler, Cayman Adaları’nı tercih etti.