Ege Ege-Koop Dünyaevi AVM’den ödüllü fırsatlar

Ege-Koop Dünyaevi AVM’den ödüllü fırsatlar

26.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Küçük esnafın kümeleşerek oluşturduğu ilk ve tek alışveriş merkezi olarak kapılarını açan Ege-Koop Dünyaevi Alışveriş Merkezi’nde görevliler sizi bayramda “50 TL’ye neler sizin olur?” adlı çekiliş kampanyasıyla karşılayacak.

Ege-Koop Dünyaevi AVM’den ödüllü fırsatlar

Dünya Alışveriş Merkezi’nde gelinlikten damatlığa, marketten kadın erkek giyimine mobilyadan beyaz eşyaya kadar 7’den 70’e herkese her keseye hitap eden yüzlerce ürünün uygun fiyata satışa sunuluyor. 8 Ağustos - 20 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında bir adet 2011 model Panda marka otomobil, bir adet Ege Koop’tan 1 adet 511 metrekarelik imarlı arsa, Roda Turizm’den 2 kişiye Karayipler ve Kuzey Avrupa tatili, BYB Mobilya’nın desteği ile Teleset’ten 3’lü yemek odası takımı, 3’lü oturma grubu ve 3’lü yatak odası takımı olmak üzere 9 takım mobilya verilecek.
Türkiye’nin ilk evlilik üzerine kurulu alışveriş merkezi “Ege-Koop Dünyaevi Alışveriş Merkezi’nde, eşi benzeri görülmemiş çekiliş kampanyası start aldı. Küçük esnafın kümeleşerek oluşturduğu farklı model olan, Torbalı Ayrancılar’daki Ege-Koop Dünyaevi Alışveriş Merkezi’nde 50 TL’lik alışveriş yapan her müşteri, “Otomobil, arsa, tatil, mobilya” çekiliş kuponu almaya hak kazanacak. Türkiye’nin ilk “İhtisas” Alışveriş Merkezi kampanyayı “Yok böyle bi’şi” sloganıyla başlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan “Açılışı ile olay yaratan ve sadece İzmir’de değil, tüm Ege’de büyük bir ses getirip heyecan uyandırdık.” dedi. Kampanya süresince çeşitli etkinliklerin de düzenleneceğinin altını çizen Genel Başkan Hüseyin Aslan “İzmirlilere keyifli günler yaşatacağız.” dedi.

Haberin Devamı

Düğün salonu açılıyor
Evlilik konseptinin olmazsa olmazı düğün salonu konusunda eksiklikleri olduğuna da değinen Aslan, “Bu noktada Pınarbaşı’nda düğün denince akla gelen Aşiyan Düğün Sarayları ile işbirliğine gittik. Açık ve kapalı iki ayrı düğün salonunun hizmete gireceği alışveriş merkezimizde ayrıca düğün salonuyla birlikte yan iş kolları kuaför, fotoğraf stüdyosu, çeyiz ve zücaciye mağazaları da açılacak. Evlenmeyi düşünen gençlerin ‘En uygun ve en güzel nerede evlenebilirim’ diye bir sorunu kalmayacak. Salonlarımızda aynı zamanda sosyal etkinlikler de yapılabilecek” bilgisini verdi.



Hem eğlence hem yardım

Bayramda da Forum Bornova’ya gelen küçük ve büyük tüm misafirleri her gün eğlenceli oyunlar ve sürpriz hediyeler bekliyor.
Bayram süresince 17:00- 23:00 saatleri arasında hizmet veren “Forum Bornova Oyun Alanı”nda bulunan eğlenceli oyunlar ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra; hem sürpriz hediyeler kazanma, hem de BUVAK (Behçet Uz Çocuk Vakfı) ve Bornova Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlköğretim Okulu’na destekte bulunma imkanı olacak.
Dileyen herkesun alanda bulunan iki ayrı bölümdeki oyunlara katılabilmeleri için 1 TL ‘lik bağışta bulunmaları yeterli. Açıldığı günden bu yana oldukça yoğun ilgi gören “Forum Bornova Oyun Alanı”nı gelenlere bayram coşkusu yaşatacak. Forum Bornova Çocuk Kulübü ise bayramın 2. ve 3. günleri küçük misafirlerini ağırlayacak. Küçük misafirleri Borni, Ceni, Keni ve Bili ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak, düzenlenen yarışmalara katılarak keyifli ve eğlenceli bir bayram geçirecekler. Etkinlik boyunca küçükleri sürpriz hediyeler karşılayacak.

Özdilek’te cazip kampanyalar
1979 yılında Bursa Kapalıçarşı’daki mağazasıyla perakende ve mağazacılık sektörüne adım atan Özdilek Alışveriş Merkezleri Türkiye geneline hızla yayılırken, İncirlatı’nda bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi Ramazanda’da kampanyalarına devam ediyor. Tekstil bölümünde bayrama özel büyük sezon İndirimi, hem bayram öncesi hem de bayram boyunca devam edecek. Çocuklar için palyaço ve maskotlar showlar düzenlerken, 40. Yıl’da 40 adet citroen C3’ten birini kazanma şansı ile 75 TL ve üzeri alışverişlerde katılım kuponu alarak bu büyük kampanyaya katılım devam edecek. Arife günü de dahil saat 10.00’da kapılarını hizmete açacak.

ALIŞVERİŞ DÜNYASINDAN

Vazgeçilemez en iyi hediye
Bayramda sevdiklerinizi, büyülü dünyalara götürebilir, hediyelerinizi sezonun en çok ilgi gören, okunan kitaplarından seçebilirsiniz. Elif Şafak’ın İskender’i, Paulo Coelho’nun Elif’i, Pierre Dukan’ın Dukan Diyeti, Patti Smith’in Çoluk Çocuk’u, John Verdon’un Aklından Bir Sayı Tut’u, Nuray Sayarı’nın Aşk Kuantumu ile Edgar Allan Poe’nun Kuzgun, Morgue Sokağı Cinayeti ve diğerleri adlı kitapları şu sıralar verilebilecek en güzel hediyelerden.
Altın yerine metal takı
Altın fiyatlarının artması tüketicileri metal takı ve bujiteriye yönlendirdi. Altın işleyen atölyelerin metalden takı üretmeye başlaması ve Çin ve Hindistan’dan ucuz takıların gelmesi metal takı fiyatlarını ucuzlatırken, kadınların ilgisini artırdı. 2011 sonbaharında bu gelişmelerin etkisiyle aksesuarlar da metal takıların daha da ön plana çıkması bekleniyor.
Çikolata fiyatları, şekeri geçti
Bayram öncesi çikolata fiyatları şeker fiyatlarının önüne geçti. Çikolata üreticilerinin yoğun reklam yapması ve tüketici alışkanlıklarının yön değiştirmesi sonucu çikolata daha çok tercih edilmeye başlandı. Akide şekeri gibi bayramın simgesi kabul edilen şekerlemelerde satışlar belirgin ölçüde düştü.
Farklı lezzetler bu saksıda...
Bu bayram misafirlerinize çiçek demeti yedirebilirsiniz. Yanlış okumadınız, bu çiçek demetleri yeniyor. Saksı ya da buket içinde vanilya, frambuaz, portakal aromalı veya bitter çikolata kaplı olarak hazırlanan minik pastalar, hem gönlü hem damakları fethediyor. Sepetleriniz, Nutty, Kuincy, Granny smith elma dilimlerinden oluşabilir. Çiçek pasta siparişlerinizi www.bonnyfood.com adresinden verebilirsiniz.
Atasay’dan bayram fırsatı
Yazın düğün sezonunda takı trafiği bitmiyor. En avantajlısı ise kampanyalarla uygun fiyatları kollamak. Atasay 1 Eylül’de n itibaren altın ve pırlantalı mücevherlerde yüzde 40’a varan fiyat avantajı sunuyor. Kampanyada takılar 199 TL’den başlayan fiyatlarla oldukça cazip.