Ege Ege Park, günde 12 bin kişi ağırlıyor

Ege Park, günde 12 bin kişi ağırlıyor

06.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İşadamı Kasım Pırlant, ABD’de 9 alışveriş merkezi sahip olduktan sonra Türkiye’de yatırım kararı alınca, İstanbul’u önerenlere kulak asmamış. Doğup büyüdüğü İzmir’i tercih etmiş

Ege Park, günde 12 bin kişi ağırlıyor


Sizlere her hafta güzel İzmir’in gidip görülmeye değer, çok özel yerlerinden bahsedeceğim. Birbirinin aynısı gibi görünen bir çok mekanın diğerlerinden farkını göreceğiz, bilmediğimiz yönlerini ise yöneticilerinin ağızlarından dinleyip hep beraber öğreneceğiz. Bu hafta Ege Park Balçova AVM’de Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Pırlant, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Pırlant ve Genel Koordinatör Timuçin Öner’in konuğuyduk. Ege Park’ta yaratmaya çalıştıkları farklılıkları, yakın zamanda hizmete açacakları oteli ve İzmirlilerin neden onları tercih etmesi gerektiğini anlattılar.

Nereden nereye
Bundan 32 yıl önce Şikago’ya iş idaresi eğitimi almak için giden Kasım Pırlant okul bittikten sonra Amerika’da kalmaya karar verir. Yabancı olduğu bu ülkede çok çalışarak ticarette başarıyı yakalayan Pırlant, Amerika’nın çeşitli yerlerinde 9 AVM sahibi olur.
Bundan birkaç yıl öncesinde de, kendi vatanında yeni yatırımlar yapmaya karar verir.
Ve tabi ki, tüm arkadaşlarının tavsiyesi bu konsepte İstanbul’da devam etmesi yönünde olur, çünkü oradaki pazarın daha geniş olduğu söylenir. Pırlant, bu söylemlere kulak asmaz. Başarılı iş adamının tercihi kendi doğup büyüdüğü memleketi İzmir’dir. Üstelik de biraz araştırdıktan sonra İzmir’in bu tip yatırımlara ihtiyacı olduğunu görür. Dostlarının eksine İzmir’de bu sektörde kazanç, İstanbul’a göre daha caziptir. Pırlant, bu görüşünü İzmir’de biri Mavişehir’de, diğeri Balçova’da iki AVM ile kanıtlar.

Otel yakında
Bu hafta sizler için gezdiğim Ege Park Balçova’nın yerinde, bundan kısa bir süre önce harabeyi andıran, gören herkeste terk edilmişlik hissi uyandıran, soğuk bir taş yığını vardı. Bugün ise içinden çıkmak istemeyeceğiniz, muhteşem iç mimarisiyle göz dolduran, günde ortalama 12 bin müşteri ağırlayan otel-alış veriş ve eğlence merkezi bulunuyor. “Ticaret riskin ta kendisidir, ben bu riski aldım ve burayı harabeden bu hale çevirdik, sonuç ortada” diyen Kasım Pırlant, İzmir’de bir yeniliğe imza attıklarını söyledi. Pırlant, İstanbul’da benzerleriyle karşılaştığımız fakat İzmir’in yabancı olduğu bir tarzı hizmete sunarak otel ile alış veriş merkezini birleştiriyor. Otelcilik sektöründe kaliteli çizgisinden şaşmayan bir markayla anlaştıklarını anlatan işadamı, açılışı yakın zamanda yapacaklarını müjdeledi.

Ege Park muhteşem
Bir yıl önce faaliyete geçen alışveriş merkezi Ege Park, toplam 60 mağaza ve 1000 çalışanıyla sizlere keyifli vakit geçirmeyi vaad ediyor.
Mimarisiyle de dikkat çeken Ege Park Balçova İzmir’in en iddaalı alış veriş merkezlerinden. 23 katlı binanın ilk 2 katı AVM geriye kalan kısmı ise kısa bir süre sonra açılacak olan otele ait. Ailece gittiğinizde, siz muhteşem deniz manzarasına karşı, şömine başında şarabınızı yudumlarken veya başka bir bölümde piyano dinletisinin keyfine varırken, çocuklarınız eğlence merkezinde uzman eğiticiler eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilir. Alış veriş dışında, burada gerçekleştirebileceğiniz birçok etkinlikler var. Bir hafta sonra Play Planet Bowling salonu hizmete açılıyor. Bu eğlence merkezi bildiklerinizden tamamen farklı. Sekiz hatta sahip şehrin en büyük ve renkli bowling salonuyla yine aynı çatı altında çocuk eğlence merkezi ve lig tv keyfini yaşayabileceksiniz.

Sınırsız hizmet
Bölgenin en yeni ve yarattığı farklarla dikkatleri, her geçen gün müşyteri sayısıyla büyüyen AVM’si olma özelliğini taşıyan Ege Park Balçova’yı tercih edenler arasında, YKM mağazası da var.
İzmir’de 3. mağazası için Ege Park Balçova’yı tercih eden YKM, toplamda 3 bin metre karelik alanıyla müşterilerine sınırsız seçenek sunuyor. İtalyan mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz Rose Mary ve Gusto’nun İzmir’deki tek mağazalı da burada.
Rose Mary’de olduğu gibi Teras Resto Cafe’de de her hafta sonu canlı müzik dinletisi yapılıyor.
Ayrıca piyano dinletisi de yine hafta sonları klasik müzik severler için Ege Park Balçova’da.

En güzel yer terası
Ege Park Balçova’da en dikkat çeken yer, muhteşem deniz manzarasına sahip terası.
“İzmirliler ev alırken önce balkonuna bakar, bizim terasımızda ne kadar güzel olursa müşterilerimizi o kadar mutlu etmiş oluruz” diyen Genel Koordinatör Timuçin Öner, “Uzun yıllar boş kalan eski bir binadan İzmirlilerin sevebileceği bir yer yarattık, değişmeyen tek şey değişim, biz de bu düşünceyle hareket edip müşterilerimize yenilikler sunabilmek için her yıl yenileneceğiz” diyor.

Haberin Devamı

14 Şubat’a özel makyaj

YKM büyük kış indirimi ve sevgililer günü kampanyalarından 100 ml parfümü 50 ml. fiyatına alırken uzmanlardan makyaj tüyoları da alabilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel ücretsiz makyaj yaptırırken yüzünüze uygun makyajı ustalardan öğrenebilirsiniz.

Mağazalarda indirim zamanı

* Teknosa Extra, düzenli olarak yüzde 50’ye varan turuncu indirim yapıyor.
* Beymen Business, Altın Yıldız Classics, Fabrika, George Henry’de yüzde 50’ye varan indirimler şaşırtıcı.
* English Home her ay müşterilerine farklı indirimleriyle hizmet veriyor.
* Abbate’nin açılışa özel yüzde 30’a varan indirimleri devam ediyor.
* Tahsin bay-bayan giyimde yine açılışa özel yüzde 60’a varan büyük indirim var.
* Atasay ve Favori Kuyumculuk müşterilerine Sevgililer Günü’ne özel hediyeler dağıtıyor.
* U.S Polo, Home Collection’da ikinci ürüne yüzde 50 indirim var.
* Saray Halı’da her hafta sonuyüzde 50 indirim.
* Lavita Organik Shop’ta, hafta sonları ücretsiz makyaj.
* Mina Baby Kids, ikinci şubesini burada açtı.
* Has Kahve Evi, hafta sonu kahve ve pastada yüzde 30 indirim uyguluyor.
* Gusto Bayan Giyimde yüzde 50 indirim.
* Adil Işık’ta yüzde 70’e indirim sürüyor.
* Spazio’da sezon indirimi devam ediyor.
* D’S Damat’ta yüzde 50’ye varan indirim.
* Fuchsia Paris Çanta yeni sezonda yüzde 50 ye varan indirim uyguluyor.
* Ataköy Ayakkabı yüzde 50 indirim yapıyor.
* İnter Sport, Ege Park’ta ilk mağazasını yüzde 50 indirimlerle açıtı.
* Ferruh Filiz optik tüm gözlük markalarında yüzde 50 indirim yapıyor, çocuklara özel boyama aktiviteleri uygulanıyor.
* Tatlı keyfi için Bolulu Hasan Usta’da vakit geçirebilirsiniz.
* Potin Bebe, çocuklara özel ayakkabılarda indirimler yapıyor.
* Herry Bayan Giyim ve Nevzat Onay ayakkabıda yüzde 50’ye indirim sizleri bekliyor.