Ege EGE SAHİLLERİ CIVIL CIVIL

EGE SAHİLLERİ CIVIL CIVIL

26.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

ÜNLÜ şarkıcı Demet Akalın, Çeşme’nin yeni konser mekanı Aya Yorgi Hall’de konser verdi. Bir yıl aradan sonra Çeşme’de sahne alan ünlü şarkıcı sahnede Akalın sevilen şarkılarını seslendirdi.

EGE SAHİLLERİ CIVIL CIVIL

Akalın’a sahnede dansçıları seksi şovlarıyla eşlik etti.

Haberin Devamı

Birlikte hem tatil yaptılar, hem iş

DJ Yasemin Kozanoğlu, yeni sevgilisi DJ Gürhan ile birlikte Çeşme’de tatil yapıyor. Solto Otel’in içinde bulunan Ice Beach’te güneşlenerek, kitap okuyan ikili ilk kez görüntülendi. Çeşme’ye bir organizasyon için gelen Kozanoğlu, hem iş hem tatil yaptı.

VELİAHTIN TERCİHİ DEĞİŞMEDİ

ANADOLU Holding’in veliahtı İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene Özilhan çifti tatil için yine Çeşme’yi seçti. Çeşme’deki Özilhan ailesine ait Ilıca Otel’i tercih eden Yasemin-İzzet Özilhan çifti, tüm günü plajda bebekleri ile geçirdi.

İspanya öncesi moral depoladı

İSPANYA’nın Atletico Madrid takımında oynayan milli futbolcu Arda Turan, Çeşme tatiline devam ediyor. Turan, bulunduğu beach’in görevlilerinin kullandığı telsiz ile talimatlar vererek espri yaptı.

Haberin Devamı

Festival’e muhteşem kapanış

BAŞBAKANLIK Tanıtma Fonu himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Alaçatı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Alaçatı Festivali, efsane grup MFÖ’nün, iki saat süren konseri ile sonra erdi.