Ege Egeliler’in arasına kura girdi

Egeliler’in arasına kura girdi

20.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

2011-2012 sezonunda Spor Toto 2.Ligi’nde kuralar, Türkiye Futbol Federasyonu’nda çekildi.

Egeliler’in arasına kura girdi

Kura çekimi sonucunda aynı ligde mücadele eden izmir takımları Altay ve Altınordu ayrı gruplara düştü. Yeni sezonda Altay, Beyaz Grup’ta, Altınordu ise Kırmızı Grup’ta mücadele edecek. Çekilen kuralar sonucu Federasyon’un aldığı kararla aynı gruba düşememelerinin üzüntüsünü yaşayan her iki takım yöneticileri, “İzmir’de yerel derbi heyecanı yaşanmasını isterdik” dedi. Altay Futbol Direktörü Cenk Tekelioğlu yaptığı açıklama da, “Bizim olduğumuz her yerde bir iddia vardır. Bu yüzden rakipler düşünsün. Bizim tek hedefimiz var o da şampiyonluk” diye konuştu. Altınordu Teknik Direktörü Yasin Çamtepe ise kuralar hakkında, “Beklediğimiz gibi bir kura çekildi. Her rakiple baş edecek gücümüz var, mütevazi kadromuzla elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan şüphem yok” dedi.



BEYAZ GRUP
Altay, Turgutlu, Balıkesir, Y. Malatya, Şanlıurfa, İskenderun, K. Torku Şeker, Kocaelispor, Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa, Bugsaş, Tepecik Bld, Pendikspor, Çorumspor, Ofspor, Diyarbakır, Tokatspor.

KIRMIZI GRUP
Altınordu, Denizli Bld, Adana DS, Kızılcahamam, Bandırmaspor, Mardinspor, Alanyaspor, Fethiyespor, Eyüpspor, 1461 Trabzon, E. Şekerspor, Adıyamanspor, Ünyespor, Körfezspor, Kırklareli, Sarıyer, Çankırı Bld.