Ege Eğitimde TBT modeli

Eğitimde TBT modeli

30.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Eğitimde tarım, bilim ve teknoloji modelini benimseyen Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları sorgulayan bir kuşak yetiştirmeyi hedefliyor

Eğitimde TBT modeli

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları, sosyal ve bilimsel projeleri, uluslararası bilim olimpiyatları, uçak derslik, tarımsal üretim eğitimi, uygulamalı yabancı dil eğitimi, çift diploma gibi eğitimdeki farklılıklarıyla dikkat çekiyor. ‘Her öğrenci özeldir’ anlayışıyla, soran, sorgulayani inceleyen, bilime ve kültüre değer veren kuşaklar yetişmeyi hedeflediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, “Dünyada gelecekte en önemli yapı taşları olan tarım, bilim ve teknoloji yani geleceğin TBT’sini eğitimde uygulayan eğitim anlayışıyla ilerliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tabular yıkılıyor

Eğitimdeki farklılıklarıyla dünyayla yarıştıklarını ifade eden Özkaya, “Eğitimi, gencin kafasında ana-baba, çevre yoluyla dayatılan bir zorlama olmaktan çıkardık. Bir öğrencimizin fikri üzerine uçuş ömrünü tamamlayan uçağı dersliğe dönüştürdük. İçine 20 bilgisayar kurulan uçakta, robotik kodlama ve yazılım ile İngilizce dersi işleniyor. Uçağımız tüm okullardaki öğrencilerimize açık” dedi.