Ege EİB 14. Moda Tasarım Yarışması başlıyor

EİB 14. Moda Tasarım Yarışması başlıyor

09.10.2018 - 21:51 | Son Güncellenme:

BU yıl 14’üncüsü düzenlenen EİB 14. Moda Tasarım Yarışması, ‘THE MESSAGE’ temasıyla yapılacak. Türk moda endüstrisine genç, yetenekli ve vizyoner tasarımcılar kazandırmayı hedeflediklerini belirten Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sertbaş, “Bugün hazırgiyim sektöründe başarılarıyla konuşulan çok sayıda isim ve bir çok katılımcı, EİB Moda Tasarım Yarışması sayesinde iş hayatına adım attı” dedi.

EİB 14. Moda Tasarım Yarışması başlıyor

Mesaj verecekler

Haberin Devamı

EİB Moda Tasarım Yarışması Komite Başkanı Tuğba Hazar da, 2019/2020 Sonbahar-Kış Kadın ve Erkek Modasına yön verecek trendler arasında öne çıkan THE MESSAGE temasını, tüm dünyada her şeye karşı oluşabilen tepki kültürü olarak tanımladı, “Genç tasarımcılar özgür yanlarını, tasarım gücüyle birleştirip topluma güçlü ve kalıcı mesajlar verecek” diye konuştu.

Yarışmaya başvurular 15 Ekim-21 Aralık günleri arasında yapılacak. Ayrıntılı bilgi, www.eib.modatasarimyarismasi.org internet adresinden, Facebook/eibmodatasarim, Twitter/eibmoda ve Instagram/eibmoda sosyal medya sayfalarından alınabilir.