Ege Eline torbayı aldı plajda çöp topladı

Eline torbayı aldı plajda çöp topladı

16.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, çevre dostu gönüllülerle birlikte plajlardaki çöpleri ve sigara izmaritlerini topladı, “Burası bizim evimiz, temiz tutalım” dedi

Eline torbayı aldı plajda çöp topladı

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, temiz çevre duyarlılığını artırmak amacıyla meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu gönüllü vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaptı. “Çeşme bizim evimiz” sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla yola çıkan Başkan Oran, eline çöp torbasını aldı, Boyalık ve Altınkum plajlarını dolaştı.
Meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostlarıyla birlikte plajlardaki çöpleri ve sigara izmaritlerini topladı.

Haberin Devamı

‘Gözbebeğimiz’

Farkındalık yaratmak için etkinliği düzenlediklerini belirten Başkan Oran, “Çeşme bizim gözbebeğimiz. Birbirinden güzel plajlarımız da pırlanta taşlarımız. Asıl temizlik kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan da hassasiyet göstermelerini rica ediyorum” dedi.

‘Emaneti koruyoruz’

Boyalık Beach Çeşme Otel Genel Müdürü Orhan Belge de eldivenlerini giydi, Boyalık Plajı temizliğine katıldı. Çevre farkındalığı konusundaki projelere destek verdiklerini ifade eden Belge, mavi bayrak ödülü almaya hak kazanmış plaja sahip olduklarını ve tesislerinde Yeşil Yıldız sertifikasının bulunduğunun altını çizdi. Belge, “Çevremiz gelecek kuşaklara miras bırakılması için bize emanet edilmiştir. Biz de bu emaneti en iyi şekilde korumak için kurum olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” dedi.