Ege ‘En zor yılımız’

‘En zor yılımız’

02.09.2017 - 03:45 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de ilk 3 haftayı 4 puanla bitiren ve oynadığı futbolla camiasına umut veren Göztepe’de Başkan Mehmet Sepil, zor bir yıl geçireceklerini söyledi

‘En zor yılımız’

14 yıl sonra Süper Lig’e yükseldiklerini hatırlatan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Süper Lig’e çıkınca, kulübümüzde ve takımımızda büyük bir değişim yapmak zorunda kaldık. Bu sezon en zor yılımız olacak. Eğer ligde kalıcı olursak, gelişimimizi daha kolay tamamlarız. Yeni stat ve Torbalı’ya inşaa edilecek Göztepe Futbol Akademisi’nin tamamlanmasıyla da kulübümüz bambaşka bir noktada olacak. Bu projeler bitinceye kadar Süper Lig’de kalıcı olmak zorundayız” dedi.

Haberin Devamı

‘Pısırık olmayacağız’

Göztepe’nin kesinlikle sahaya beraberlik için çıkmayacağını ifade eden Sepil, “Kulübün başına geçtiğim günden beri, takımımızın her zaman güzel futbol oynamasını istedim. Bu sezon da yere yatan, beraberliğe razı olan, pısırık bir futbol oynayan ekip durumuna düşmeyeceğiz” dedi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Sepil, “Takıma bir stoper kazandıracağız. Kanat transferini ise sonra düşüneceğiz” diye konuştu. Öte yandan Ömer Şişmanoğlu’nun sağ ayak kemiğinde stres kırığı olduğu, takımdan 3 hafta daha uzak kalacağı bildirildi. Öte yandan Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Portekiz Milli Takım kampında Göztepe kalecisi Beto ile birlikte ‘Göz Göz Göztepe’ tezahüratını yapması, Başkan Mehmet Sepil’i de mutlu etti.

Haberin Devamı

‘İzmir takımları başarılı olsun’

Başkan Mehmet Sepil, alt liglerde mücadele eden İzmir takımlarına mesaj gönderdi, “Altınordu misyonuyla bambaşka bir kulüp. Tek dileğim kentimizin takımları bir an önce yanımıza gelir” dileğinde bulundu.