Ege Estepark’tan zayıflamaya dev yatırım

Estepark’tan zayıflamaya dev yatırım

30.03.2017 - 03:37 | Son Güncellenme:

15 yıldır Alsancak’ta lazer epilasyon yapan ve 5 katlı binada hizmet vermeye başlayan Estepark, zayıflama merkezini de büyüttü.

Estepark’tan zayıflamaya dev yatırım

15 yıldır Alsancak’ta lazer epilasyon hizmeti veren MediDerm Polikliniği, bünyesine kattığı 5 katlı 800 metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin kapsamlı zayıflama merkezi olan Estepark ile de zayıflama konusunda İzmir ve Bölge halkına hizmet verecek. Estepark ve MediDerm Polikliniği Kurucusu Dr. Tanju Adalı, “İzmir ve bölge halkının lazer epilasyonda 15 yıldır bize duyduğu güvene teşekkür ederiz. Yeni kuruluşumuz olan Estepark ile de İzmir’i zayıflatmaya adayız” dedi.

Haberin Devamı

Müstakil bina

MediDerm’in yeni kuruluşu olan Estepark’ın Çankaya’da Hilton Oteli yanında bulunan 5 katlı müstakil binasında alanında profesyonel kadrosuyla hizmet vereceğini hatırlatan Dr. Tanju Adalı, şu açıklamalarda bulundu: “Estapark, vücut şekillendirme ve kozmetolojik ağırlıklı olarak hizmet verecek. Estepark’ta 14 ayrı sistemle bölgesel zayıflama hizmeti veriyoruz. Bir apartman dairesine sığmadık ve İzmir’in merkezi noktasında 5 katlı yeni binamızda üyelerimize kombine sistemlerle en iyi sonuçlara ulaştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca EstePark’ta ile MediDerm arasında üyelerimizin transferi de tarafımızdan yapılmaktadır. EstePark, vücut şekillendirme, bölgesel fazlalıklar, sarkmalar, selülit, anti aging, cilt bakımı, kalıcı makyaj, kaş microblading, profesyonel make up, detox, andubalance, saten yüz germe, body evolution studio hizmetleri de verecek” dedi.

Haberin Devamı

Sadakat programı

“Kalite her zaman pahalı olmak zorunda değildir” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Dr. Adalı, fazla ücret ödememeleri için üyelere sadakat programı uygulayacaklarını sözlerine ekledi.