‘Eti sebzeyle pişirin’

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitmen şefi Tolgahan Kamiloğlu, Kurban Bayramı’nda kuzu kapama, elbasan tava, Kuzu/dana güveç ve çoban kavurma gibi yemekleri, sağlıklı şekilde herkesin evinde yapabileceğini söyledi.

‘Eti sebzeyle pişirin’

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitmen şefi Tolgahan Kamiloğlu, Kurban Bayramı’nda kuzu kapama, elbasan tava, Kuzu/dana güveç ve çoban kavurma gibi yemekleri, sağlıklı şekilde herkesin evinde yapabileceğini söyledi. Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Dr. Betül Öztürk, etleri sebzeyle pişirmenin hazım sorununu önleme bakımından önemli olduğunu belirtti, eğitmen şef Tolgahan Kamiloğlu’nun tarifleri hazırlarken tüm bunları göz önünde bulundurduğunu söyledi.

Polise havai fişekle saldıranlara ev hapsiAdana’da polise havai fişekli saldırı düzenlediği öne sürülen 2’si çocuk 3 zanlı ile sosyal medyadan bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı öne sürülen 2 zanlı, ev hapsi tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
Devrilen triportördeki yükün altında kaldılarÇin'de iki adam, üzerinde yük taşıdıkları triportörün devrilmesiyle aracın altında mahsur kaldı. Yoldan geçen 2 kişi, yükleri tek tek kaldırarak adamların kurtulmasını sağladı. O anlar, trafik kameralarına yansıdı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber