Ege Ev ve Plaj Giyimi yeni trend arıyor

Ev ve Plaj Giyimi yeni trend arıyor

21.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın 10 finalisti, Denizli İhracatçılar Birliği’nde yapılan değerlendirme ile belirlendi.

Ev ve Plaj Giyimi  yeni trend arıyor

Türkiye’nin dört bir yanından yarışma için tasarım dosyaları gönderilirken, toplanan değerlendirme komisyonu, 112 başvuru arasından finale kalan 10 yarışmacıyı belirledi.

Haberin Devamı


Final 3 Ekim’de
İzmirli modacı Ertan Kayıtken’in de yer aldığı komisyonda, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Tosunoğlu ve İbrahim Uzunoğlu, Rönesans Ajanstan Akif Örük, Tasarımcı Vildan Çaputçu, Gardenya Tekstil’den Mukaddes Başkaya yarışmacıların gönderdiği tasarımları değerlendirdi.


Yarışma sürecinin bundan sonraki aşamasında, finale kalan 10 tasarımcı ile bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. Finale kalan yarışmacılar yaz boyunca atölyede çalışarak, tasarımlarını yarışma finalinde düzenlenecek defilede sunulur hale getirecek. 3 Ekim’de Denizli’de yapılacak büyük finalde, yarışmacıların çalışmaları ünlü mankenlerin yer alacağı bir defile ile sergilenecek ve girenler belirlenecek.

Haberin Devamı

Gıda piyasasında 'çakma tehlike'

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, ramazan ayıyla birlikte açıkta satılan, nerede üretildiği belli olmayan gıda ürünlerinin piyasayı istila ettiğini belirterek, “Merdiven altı üretim hem halk sağlığı hem de rekabet açısından büyük bir tehlike. Bu yıl hububat ve bakliyatta rekolte yüksek ve fiyatlar düşük. Bu nedenle vatandaşlarımıza, gerek kendi evleri için yaptıkları alışverişlerde gerekse yardım amaçlı Ramazan paketlerinde kaliteli, gıda güvenlik sertifikalı marka ve ürünleri almalarını tavsiye ediyoruz” dedi.
İZMİR DHA

Otomobillere sanal servis

İzmir’de faaliyet gösteren Özgörkey Otomotiv, araç modellerinden özelliklerine kadar her şeyi Apple Store uygulaması ile müşterilerine sunuyor. Özgörkey Otomotiv apple store uygulaması ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Uygulamanın müşterileri için bir ilk olduğunu vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Toygun Tunçer, “BMW, MINI, Land Rover gibi hayalleri süsleyen otomobillerin kapsamlı bilgilerine, artık Apple store sayesinde müşteriler diledikleri anda ulaşabiliyor.

Öğretmenevi halka açıldı

Foça’nın Küçükdeniz Sahili’ndeki Foça Öğretmenevi bir süre önce dekorasyonunu yeniledi. İdari ve hizmet personeli değişerek yeni kadrosu ile tekrar hizmete başladı. Foça’nın ünlü Reha Midilli Caddesi’ndeki restoranlar bölgesinde, kentin 120 yıllık en güzel tarihi binalarından birinde balık yemek isteyen vatandaşları makul fiyatlarla ağırlayan öğretmenevi günbatımında yemeğini yemek, içkisini yudumlamak, çay keyfi yapmak, arkadaşları ya da ailesiyle hoşça vakit geçirmek isteyenlerin adresi oluyor.