Ege Evine hoşgeldin Göztepe

Evine hoşgeldin Göztepe

27.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de dün ilk kez kapılarını açan yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Beşiktaş’ı konuk eden Göztepe’de, semt sakinleri maç öncesi büyük heyecan yaşadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, erken saatlerden itibaren kalabalık gruplar halinde Güzelyalı’ya akın etti

Evine hoşgeldin Göztepe

Sarı kırmızılılar erken saatlerde cadde ve sokaklarda maçı beklemeye başlarken, vatandaşlar yeni stadın hem Göztepe’ye hem de İzmir’e büyük katkılar sağlayacağını söyledi.
Çok büyük heyecan yaşadıklarını söyleyen kadın taraftar Alara Tek, “Evimize dönüyoruz, semtimizde inanılmaz bir atmosfer var. Heyecanı yaşamaya sabahtan başladık. Kendi şehrimizde, kendi evimizde artık bir stadımız var” dedi. Sinen Sayalgı ise, “1925’ten bu yana stadımız yoktu, sonunda stadımıza kavuşuyoruz” diye konuştu. Semtte doktorluk yapan Leyla Caferova da “İzmir’de tarihe geçecek bir gün. Çok heyecanlıyız, herkese bol şans diliyorum. Stadımızın semtimize uğur getirmesini diliyorum, maçı sabırsızlıkla bekliyorum” derken, söğüşçü dükkanı işleten Cemal Akyeli de, “Yaklaşık 10 yıldır esnafım, 35 yıldır bu semtin çocuğum. Stada kavuşuyoruz, mutluyuz. Esnaf olarak stat bize çok şeyler katacak. Coşkulu günler olacak, semtimiz kalkınacak. Ama ekonomiden ziyade Göztepe bizim için çok daha önemli” ifadelerini kullandı. ‘Çeşmeci Hakan’ olarak anılan sıhhi tesisatçı Hakan Gökbak ise, “Evimize dönmenin haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu günü çok bekledik. Bundan sonra da bugün olduğu gibi aynı heyecanla her maç tribünleri doldurmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Ortak payda Göz Göz

Semt sakinlerinden Sedef Babür, doğma büyüme İzmirli olduğunu vurgulayarak, “Heyecanlıyım, stada kavuşmak için gün saydık ve büyük gün geldi.” dedi. Miyase ve Zafer Uysaler çifti ise “Bu semtte büyüdük. Semtimizde böyle bir stadımızın olmasında emeği geçen başkanımız Mehmet Sepil’e teşekkür ediyorum. Dün akşam sabaha kadar uyuyamadık. Gece son defa stadın çevresinde tur attık, harika bir yapı, tekrar teşekkür ederim” cümlelerini kurdu.