Ege EXPO’nun önceliği kurumsal kimlikte

EXPO’nun önceliği kurumsal kimlikte

27.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

EXPO 2020 Yürütme Komitesi’nin Mahmut Özgener başkanlığında İZKA’da gerçekleştirilen toplantısında öncelikli gündem maddesi olarak “kurumsal kimlik” ele alındı.

EXPO’nun önceliği kurumsal kimlikte

Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıya Başkan Mahmut Özgener’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcisi Cumhur Güven Taşbaşı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Büyükşehir temsilcisi Muzaffer Tunçağ, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli ve ESİDEF Başkanı Mustafa Özkara katılırken, Özgener’in yardımcılığına Ender Yorgancılar getirildi. EXPO 2020 Yönlendirme Kurulu Genel Sekreteri Ergüder Can da toplantıda hazır bulundu.

Düğmeye basılacak
Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Mahmut Özgener, öncelikle bir kadro kurulması gerektiğini ve o kadronun organizasyonu ile ilgili konuştuklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Tamircilere ziyaret var
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile birlikte Bornova Oto Tamircileri Odası’nı ziyaret edip, esnafın sorunlarını dinledi.
İZMİR?DHA

Eskişehir’e uçak seferi
THY’nin yan kuruluşu Anadolu Jet, İzmir ve Eskişehir arasında 28 Aralık tarihinden itibaren uçak seferlerine başlıyor. Çarşamba, cuma ve pazar günleri 14.20’de Eskişehir’den İzmir’e, saat 16.20’de de İzmir’den Eskişehir’e sefer düzenlenecek. Seferler 66 kişilik uçaklarla yapılacak.