Ege Eylülde 4 bölgeye doğalgaz

Eylülde 4 bölgeye doğalgaz

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Eylülde 4 bölgeye doğalgaz

Güzelbahçe, Seferihisar, Urla ve Foça sakinleri, bu kış doğalgaz kullanabilecek.

Haberin Devamı

2005 yılından bu yana doğalgaz altyapı çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz, 2018 yılında da yatırımlarını devam ettiriyor. Bugüne kadar 21 ilçe doğalgazla buluşurken, 2018 yılı içerisinde 4 ilçenin daha dahil edilmesiyle doğalgaz kullanan ilçe sayısı 25’e çıkacak.

Genel Müdür Ahmet Yetik, “Doğalgaza olan yoğun talebin farkındayız. Artık her vatandaşımız birçok özelliği ile diğer enerji kaynaklarına göre ön plana çıkan doğalgazı bir an önce kullanmak istiyor. Bizler de bu talepleri karşılamak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” dedi.

İşlemleri başlatsınlar

Güzelbahçe, Seferihisar, Urla ve Foça’da nisan ayında başlatılan çalışmaların eylül ayında tamamlanmasını planladıklarını vurgulayan Yetik, bu dört bölgede çalışmalar tamamlandığında yaklaşık 5 bin 500 haneye ulaşacaklarını belirtti. Yetik, “Yatırım programımız içerisinde yer alan vatandaşlarımız doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlemlerini şimdiden başlatabilirler. İçinde bulunduğumuz mevsim doğalgaz dönüşüm işlemleri için en uygun dönemdir. Vatandaşlarımıza bu dönemi çok iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu. l İZMİR DHA