Ege Falçatalı kocaya 5 yıl isteniyor

Falçatalı kocaya 5 yıl isteniyor

15.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski karısını yaralayan H.G., nitelikli yaralama ve konut dokunulmazlığı ihlalinden yargılanıyor

Falçatalı kocaya 5 yıl isteniyor

İzmir’in Bornova İlçesi’nde 10 gün önce, tekrar biraraya gelme teklifini kabul etmeyen eski eşi Zeynep Karadavut’u yüzünden falçatayla yaralayan H.G. hakkında 5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Daha önce eşini tehdit ettiği için açılan davada da 1 yıl hapsi istenen H.G.’nin hakkında, uyuşturucu satmak suçundan da 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu da ortaya çıktı.
Boşanmalarının ardından eşini tehdit ettiği gerekçesiyle İzmir Sulh Ceza Mahkemesi’nde açılan davada 1 yıla kadar hapsi istenen H.G. hakkında yaralama olayıyla ilgili de iddianame hazırlandı. Tutuklu sanık H.G. hakkında “Nitelikli yaralama” ve “Konut dokunmazlığını ihlal” suçlarından 5 yıl hapis cezası istemiyle İzmir Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Yüzündeki iz için rapor istediler
Mahkeme, tedavisi yapılıp taburcu edilen Zeynep Karadavut’un yüzünde iz kalıp kalmayacağı yönünde rapor alınmasını istedi. Polis gözetiminde, İzmir Adli Tıp Kurumu’na giden Karadavut ile ilgili olarak mahkemeye gönderilen raporda, yüzünde iz kalıp kalamyacağının 6 ay sonra belli olacağı belirtildi.