Ege Farklı bir alışveriş

Farklı bir alışveriş

18.05.2018 - 01:16 | Son Güncellenme:

‘Forum Bornova İste Gelsin’ hizmetiyle, bebek yatağından tekerlekli sandalyeye, mobil şarj cihazından portatif mama sandalyesine kadar pek çok ihtiyaç, ziyaretçilerin ayağına gidiyor

Farklı bir alışveriş

İlklerin merkezi Forum Bornova, Forum Bornova İste Gelsin hizmetiyle ziyaretçilerinin ihtiyaç duyabileceği pek çok konuda, anında destek sağlıyor. Forum Bornova’da yaşanan benzersiz deneyime yepyeni bir sayfa açan hizmet, ziyaretçilerin bebek yatağı, bebek ve çocuk arabası, portatif mama sandalyesi, tekerlekli sandalye, araba akü şarjı, scooter, çocuk bisikleti, bebek bezi, mobil şarj cihazı gibi ihtiyaçlarını anında alışveriş merkezi içinde bulundukları yere gönderiyor. Forum Bornova ziyaretçileri, bu hizmetten faydalanmak için whatsapp istek hattını, 0232 396 00 38 numaralı danışma hattını ya da alışveriş merkezi içinde bulunan acil destek hatlarını kullanabiliyor.
Forum Bornova, alışveriş deneyimini benzersiz kılan daha pek çok ayrıcalık sunuyor. Forum Express hizmeti, bulamadığı ürünleri, başka mağazadan motorlu kuryeyle yalnızca 45 dakika içinde tedarik ediyor. ForumBox uygulaması ile de ziyaretçiler, yaptıkları alışverişlerden kazandıkları puanları kullanarak, ForumBox masasından istedikleri hediyeyi anında alıyor. Mavi’nin Yeri ise, alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin minik dostlarını gönül rahatlığıyla emanet edecekleri özel bir alan sunuyor.

Haberin Devamı

Otomatik bariyer

Forum Bornova’da bulunan engelli otoparklarındaki otomatik bariyer sistemi, engelli misafirlerin gerekli evrakla bir kere sisteme kaydolmasının ardından aktif oluyor. Telefondan bariyer üzerindeki numarayı arayan ziyaretçiler, Otomatik Bariyerli Engelli Aracı Park Alanı’ndan kolayca faydalanabiliyor.