Ege Fiat Doblo Sahiplerine Servis Kampanyası

Fiat Doblo Sahiplerine Servis Kampanyası

18.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

31 Aralık tarihine kadar Fiat yetkili servislerinde KDV dahil 250 TL ve üstü işlem yaptıracak Fiat Doblo müşterilerine Motorola Bluetooth kiti hediye ediliyor.

Fiat Doblo Sahiplerine Servis Kampanyası

Fiat Türkiye, 2000 yılında Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında doğan ve aradan geçen 10 yıl zarfında 1 milyon adetten fazla üretilen Fiat Doblo’nun ülkemizde 300 bini geçen müşterilerine yönelik özel bir uygulama imza atıyor. Tüm model yıllarını kapsayan Fiat Doblo müşterilerine yönelik stoklarla sınırlı hediyeli servis kampanyası kapsamında World karta özel olarak 6 taksit avantajı da sunuluyor.
Fiat Türkiye, 2010 yılında tamamen yenilerek yollara çıkan ve segmentine adını veren Fiat Doblo’nun ülkemizdeki müşterilerine yönelik olarak 31 Aralık’a kadar sürecek bir teşekkür kampanyası düzenliyor.

Stoklarla sınırlı
2000 yılında Türkiye’de Tofaş’ın Bursa Fabrikası’nda doğan ve günümüze kadar 1 milyon adetten fazla üretilen Fiat Doblo’nun ülkemizde bulunan 300 binden fazla müşterisini kucaklayan kampanya kapsamında Fiat yetkili servislerinde KDV dahil 250 TL ve üstü işlem yaptıracak (Boya ve kaporta işlemleri hariç) Fiat Doblo müşterilerine Motorola Bluetooth kiti hediye ediliyor. Tüm model yıllarına ait versiyonları kapsayan ve sadece Fiat Doblo müşterilerine yönelik stoklarla sınırlı hediyeli servis kampanyası kapsamında World karta özel olarak 6 taksit avantajı da sunuluyor.

Yılın ticari aracı
10 yıl içinde sayısız uluslararası ödülün yanı sıra 2 defa “Yılın Ticari Aracı” seçilen Fiat Doblo, yeni nesliyle sınıf standartlarının çıtasını daha da yukarı çekmesiyle ön plana çıkıyor. Hem Cargo hem de Combi karoser seçeneklerine sahip biçimde Fiat bayilerinde sergilenen ve test edilebilen Fiat Doblo Cargo 22 bin 730 TL’den, yeni Fiat Doblo Combi ise 26 bin 220 TL’den başlayan peşin indirimli kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Daha güçlü daha ekonomik ve aynı zamanda çevreci olmayı başarabilen biri benzinli olmak üzere beş farklı güç ünitesi ise yeni Fiat Doblo’nun motor yelpazesini oluşturuyor. 1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 90 ve 105 HP ile 2.0 litre 135 HP’lik 4 farklı Multijet motor, yeni Fiat Doblo’nun kalbini oluşturuyor. Yeni Fiat Doblo, Dynamic, Elegance ve Premio adı verilen 3 farklı ve zengin standart donanım paketiyle pazarda beğeni topluyor.

Radyatörünüzün bakım zamanı

Haberin Devamı

Dondurucu kış yüzünü gösterirken, otomobiliniz de kışa uyum sağlamak üzere yeni bakım ister. Öncelikle radyatörün düzenli olarak temizlenmesi araç bakımının can alıcı bölümlerinden biridir.
İşte radyatörünüzü değiştirmek için atacağınız adımlar...
ADIM 1 - Motorun soğuk olduğundan emin olun.
ADIM 2 - Naylon fırça ve sabunlu suyu kullanarak radyatör ızgarasında toplanan ölü böcekleri ve parçaları yavaşça fırçalayarak temizleyin. ADIM 3 - Boşaltma kabını yerleştirin
ADIM 4 - Radyatör kapağını kontrol edin
Radyatör kapağı, motoru soğuk tutması için radyatör içindeki soğutma suyunu kapalı ve basınç altında tutar.
ADIM 5- Kelepçe ve boruları kontrol edin
ADIM 6 - Eski suyu boşaltın
ADIM 7 - Radyatörü temiz su ile durulayın Bahçe hortumunuzu alın, püskürtme ağzını radyatörün doldurma ağzına koyun ve dolana kadar su ile doldurun. Valfi açın ve içerdeki suyu valfin altındaki kaba akıtın. Su temiz olarak akana kadar işlemi tekrarlayın ve durulama işleminde kullanılan tüm suyun, eski soğutma suyunda olduğu gibi, kapanabilir kaplara koyulduğundan emin olun.
ADIM 8 - Soğutma suyu ekleyin
Bir soğutma suyu karışımı %50 antifriz ve %50 sudan oluşur. Çoğu radyatör yaklaşık iki galon sıvı tutabilir.
ADIM 9 - Soğutma sisteminin havasını boşaltın. Hava dışarı bırakıldıktan sonra biraz daha soğutma suyu ekleyin ancak dikkatli olun; radyatörden serbest bırakılan hava kabarcık şeklinde çıkabilir ve çok sıcak olabilir.