Ege Fırtına liderlik peşinde

Fırtına liderlik peşinde

31.01.2010 - 00:11 | Son Güncellenme:

Bank Asya’da ikinci sırada yer alan Bucaspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Hacettepe’yi yener, Altay, Karabük’ü farklı mağlup ederse sarı lacivertliler averajla zirveye yerleşecek

Fırtına liderlik peşinde

Bank Asya 1. Ligi’nde son 5 maçını kazanarak lider Karabükspor’un ardından ikinci sıraya yerleşen Bucaspor, bugün Ankara deplasmanında düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Hacettepe’ye konuk olacak. Cebeci İnönü Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Nihat Akman yönetecek. Fırtına’da sakat olan Alişan ve Emrecan yok. Altay yarın Karabük’ü yener, Bucaspor da bu maçı kazanırsa, averajla liderlik koltuğuna oturacak.
Teknik Direktör Özcan Kızıltan, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibimiz hem kendi konumu itibariyle hem de bizim durumumuzu bilerek bu maça çok asılacaktır. Şiddetle üç puana ihtiyacı var. Ama biz de kazanarak Süper Lig iddiamızı sürdürmek niyetindeyiz. Beş maçlık kazanma serimizi altı maça taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yarın bir oyuncu daha alınacak
Öte yandan Başkan Mehmet Bektur, Profesyonel Şube Başkanı Adnan Dolma ve futbol şube yöneticileri, takımla birlikte Ankara’ya giderken, diğer yönetim kurulu üyelerinin Pazar günü Başkent’e çıkarma yapacağı açıklandı. Bu arada Bucaspor Taraftar Derneği Başkanı Evren Yiğit, 15 otobüs ile yola çıkacaklarını belirtti. Başkan Bektur, yarın akşama kadar Süper Lig tecrübeli yerli, yada bir yabancı oyuncuyu kadrolarına dahil edebileceklerini ifade etti.