Ege Foça BLD’den görkemli sezonu açılışı

Foça BLD’den görkemli sezonu açılışı

01.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Foça BLD’den görkemli sezonu açılışı

Foça Belediyespor Kulübü, 6-7 Ekim tarihlerinde başlayacak İzmir Süper Amatör Futbol Ligi 2018/2019 Sezonu öncesinde açılış töreni düzenledi. Foça Belediyespor A Futbol Takımı oyuncularının ve teknik kadronun taraftarlara tanıtıldığı açılış töreninin ardından, Çamdibi Gençlerbirliği Takımı ile maç oynandı.

Haberin Devamı

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı’nda düzenlenen törene Foça Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol üyeleri, misafir kulüp yöneticileri, sporcular, Foça taraftarları ve sporseverler katıldı. İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende, vefat eden Foça Belediyespor Yöneticisi İbrahim Güler için saygı duruşunda bulunuldu. Camiaları adına iyi ve başarılı bir futbol sezonu geçmesini temenni eden Foça Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, yarışan tüm kulüplere de esenlikler diledi.

İşte iddialı kadro

Foça Belediyespor Futbol A Takımı kadrosu ise şöyle; Teknik ekip; Antrenör: Güven Beyit, Antrenör Yardımcısı: Erol Çetin, Kaleci Antrenörü: Cem Akbaş, Antrenör Yardımcısı: Serkan Tanrıseven Futbolcular; Kaptan Erkan Akbal, Kaptan, Kaleci Tayfun Malatya, Alihan Er, Ayhan Işık, Barış Geldiler, Berkay Bulut, Burak Beyit, Erhan Kavazoğlu, Gökhan Güneş, Hakan Çetinkaya, Halilcan Savran, Haluk Aslan, Haman İsmael, Harrison Peter, Kaan Eryılmaz, Koray Kadan, Muammer Güreşçi, Nadir Pirzola, Oğuz Acar, Orçun Gencebay, Ulaş Durak, Yağız Kasar ve Yunus Süme