Ege Fuar sahnesinde Alpay’la nostalji

Fuar sahnesinde Alpay’la nostalji

11.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın ana sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda binlerce İzmirli 9 Eylül’ü kutladı. Mogambo Caz Geceleri’nde Alpay sahnedeydi; Rock Sahnesi’nde de Adamlar coşturdu.

Fuar sahnesinde Alpay’la nostalji

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın ana sponsoru olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) üçüncü gününde de yoğun ilgi gördü. Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı öğrencileri ve ünlü oyuncu Volkan Severcan’ın kadrosunda olduğu ‘Güle Güle Kabare’ Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk günkü gösterisini sergiledi.

Haberin Devamı

30 yıllık bir aşk hikayesini anlatan ve ünlü oyuncu Burak Sergen ve Zuhal Olcay’ın ustalıkla sahnelediği ‘Aşk Halleri’ Folkart sponsorluğunda İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde izleyicilerle buluştu. Folkart sponsorluğundaki Rock Sahnesi’nin ikinci konuğu son dönemin popüler grubu Adamlar oldu. Mogambo Caz Geceleri, duayen sanatçı Alpay’ın sahne almasıyla devam etti. Unutulmaz şarkıları eşsiz sesiyle yorumlayan usta sanatçı Alpay, yıllara meydan okuyan şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Başkan Arslan bayrak dağıttı

İzmir Enternasyonal Fuarı’na hizmetlerin çeşitli biçimlerde anlatıldığı ilgi çekici standıyla her yıl katılan Çiğli Belediyesi bu yıl da fuarda yerini aldı. Her akşam stantta İzmirlilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Arslan sadece Çiğlilileri değil, tüm İzmirlileri standa davet etti. Başkan Arslan, stantta ayrıca stant ziyaretçilerine Türk bayrakları da dağıtıyor.

Haberin Devamı

Fuarda bugün

Bugün İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde saat 20.00’de Tamamla Bizi Ey Aşk oyunu sahnelenecek. Mogambo Caz Geceleri’nde saat 21.00’de Grup Gündoğarken sahne alacak, saat 23.00’te ise Hüsnü Arkan İzmirlilerle buluşacak. Rock Sahnesi’nde Pinti Band 19.45’te, Son Feci Bisiklet ise 20.45’te sahnede olacak. Palyaço alanında Flying Dutcman ve Circo Puntino performans sergileyecek.

Bakan Pekcan EBSO standında

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir, Ege ve Türkiye’de yatırımların çoğalması, üretimin çeşitlenmesi, ihracatın artmasına yönelik olarak şemsiye bir stantla 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuarın ilk günü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da, EBSO’nun standını ziyaret etti. Ardından odayı ziyaret eden Pekcan, Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile Meclis Başkanı Salih Esen tarafından karşılandı. Yorgancılar, “İzmir’in üretimde geldiği noktayı, yabancı katılımcı ve ziyaretçilere göstermek için buradayız” dedi.

Fuar sahnesinde Alpay’la nostalji