Ege Futbol galasına MFÖ damga vurdu

Futbol galasına MFÖ damga vurdu

27.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

BU yıl ikincisi düzenlenen Vodafone Cup Türkiye Yarışması’nın konuğu MFÖ grubu oldu.

Futbol galasına MFÖ damga vurdu

Tansaş İzmir Arena’da sahne alan MFÖ, konserine halı saha turnuvasında 500 takım arasından birinci olan İzmirli Mosi Tekstil’i tebrik ederek başladı. İki saat süren konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren MFÖ grubu, şarkıların yanı sıra sahne performansları ile ayakta alkışlandı. Gece sonuna kadar Vodafone Cup Türkiye yarışmacıları ve İzmirliler stres attı ve bol bol MFÖ konseri ile eğlendi.

Haberin Devamı


Kendi bestelerinde sahne konuğu oldu


İZMİR Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezinde verdiği konserle dinleyenleri büyüledi. Konserin ikinci bölümünde dinleyicilere sürpriz yapan Fazıl Say sahneye geldi. Konserin ikinci bölümünde dinleyicilere sürpriz yapıp sahneye gelen Fazıl Say İstanbul Senfonisi’ni anlattı.
Şef Naci Özgüç’ün senfoninin “Hoş Giyimli Genç Kızlar Adalar Vapurunda” bölümünü dil sürçmesiyle “Şık Giyimli Kızlar Adalar Vapurunda” olarak söylemesi Say’ı ve salondakileri güldürdü. Konser sonunda Fazıl Say, Şef Naci Özgüç, Burcu Karadağ, Hakan Güngör, Aykut Köselerli, Özcan Ulucan ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası dinleyicilerden büyük alkış aldı.