Ege Gazi dostu Aslan gazilerle el ele

Gazi dostu Aslan gazilerle el ele

24.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Hatice Uğurcan ve Bahar Balköse’nin “Atatürk ve Sanat” konulu resim sergisinin açılışını Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptı.

Gazi dostu Aslan gazilerle el ele

Aslan, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Mumcuoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Şadi Murat, Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşcı ve üyelerle birlikte “Atatürk’ün Karadeniz Vapuru” isimli belgeselini de izledi. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde Hatice Uğurcan-Bahar Balköse kardeşlerin 12. ortak çalışması olan sergi, 34 resimden oluşuyor.

Haberin Devamı

Başkan Taşçı’dan övgü
“Gazilerimiz de şehitlerimiz de bu ülkenin namusudur, onurudur” diyen Aslan, son dönemde iyice artan terör yüzünden çok sayıda evladımızı şehit verdiğimizi söyledi. Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı ise, “Hüseyin Aslan, gerçek bir gazi dostu. Gaziler ailesinin çok değerli bir üyesi. Verdiği önemi sadece lafta bırakmayan bunu fiiliyata dönüştürerek de kalbimizi kazanan birisi. Biz de her zaman onun yanındayız” dedi.