Ege Gaziemir’de görkemli turnuva

Gaziemir’de görkemli turnuva

13.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gaziemir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde Gaziemir Belediyesi ile 1925 Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Gaziemir’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü Turnuvası’ 8-11 yaş aralığındaki minik sporcuların katılımı ile sonlandı

Gaziemir’de görkemli turnuva

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Göztepe, Altay, Altınordu, Gaziemir F.K ve 1925 Gençlik ve Spor Kulübü’nün Gaziemir’de bulunan futbol okullarının katılım sağladığı ve 2007-2008-2009-2010 doğumlu öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen “Gaziemir’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü” adı altında düzenlenen organizasyonda bütün çocuklar futbol oynayarak güzel bir gün geçirdi. Kazananın veya kaybedenin olmadığı turnuvada bütün çocuklara günün anısına madalya verildi. Etkinliğe katılan, Gaziemir Meclis Üyesi Başkan Vekili Elif Becek, Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, Gaziemir Gençlik Spor Başkan’ı İsmail Calpbinici, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Coşkun Özen tarafından Mustafa Kemal Atatürk halısı ve katılım belgesi verildi.

Haberin Devamı

Gaziemir’de görkemli turnuva

‘Emeği geçenlere teşekkür’

Etkinliği Gaziemir belediyesi ile birlikte organize eden Göztepe Gaziemir Sevgi Mahallesi Futbol Okulu ve 1925 Gençlik ve Spor Kulübü yöneticisi Behçet Şenözhür, “Spor tesislerinin kapılarını her zaman çocuklarımıza sonuna kadar açan, sporun ve sporcunun daima destekçisi olan, güzel İzmir’imizin bütün kulüplerini bir araya toplayarak farkındalık yaratan, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a bu anlamlı etkinlik için bir kere daha bütün kulüpler adına teşekkürler. Ayrıca tüm kulüplerin sporcularının velilerine ve etkinlik boyunca büyük emek veren değerli antrenörlerimize, belediye çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Gelecek yılda yine bu etkinlikte yer alacağız” dedi.

Haberin Devamı

Gaziemir’de görkemli turnuva