Ege Gediz Üniversitesi ilk mezunları verdi

Gediz Üniversitesi ilk mezunları verdi

06.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İlk mezunlar yüksek lisans öğrencileri oldu. İzmir Vergi Dairesi Başkanı, SGK İzmir ve Manisa İl Müdürleri ve TÜİK İzmir İl Müdürü Rıdvan Yaka da diploma alanlar arasında

Gediz Üniversitesi ilk mezunları verdi

Gediz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi görenler mezun edildi. Çoğunluğu İzmir Vergi Dairesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yöneticileriyle çalışanlarından oluşan 75 kişi diploma sevinci yaşadı. Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Gürhan Acar, SGK İzmir İl Müdürü Mustafa Keskin, Manisa İl Müdürü Murat Saygı ve TÜİK İzmir İl Müdürü Rıdvan Yaka da diploma aldı.

Haberin Devamı


İlk mezun gururu

Kimileri çocukları, kimileri torunlarıyla cübbe giydi, bu coşkuya küçükler de ortak oldu. Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Seyfullah Çevik, kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerin ve başarılı kamu çalışanlarının ilk mezunları olmasının kendilerine ayrı bir mutluluk yaşattığını belirtti.

Hem çalışıp hem okudular

Yoğun iş yaşamlarına rağmen öğrenci sıralarına dönen kamu yöneticileri de, Gediz Üniversitesi’ne teşekkür etti. Bürokratlar, 1.5 yılda çok değerli bilgiler aldıklarını belirterek, “Kamu çalışanlarının, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sürekli eğitime ve kendini geliştirmeye gereksinimi var” görüşünü dile getirdi.